Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Kampanje påTredemølle TILBUD

  Viser 0 av 0 produkter

  Med en tredemølle hjemme finnes det ingen unnskyldninger for å ikke trene. Det spiller ingen rolle om det regner eller er kaldt og mørkt ute. Med de tredemøllene som vi på Trademax nå selger på SALG, kan du trene komfortabelt og trygt innendørs når du vil og når det passer deg best.

  SALG på tredemølle for hjemmebruk

  Hvilken type tredemølle skal jeg velge?

  Vi har alle forskjellige mål med treningen vår. Det finnes for eksempel tredemøller for de som foretrekker å mosjonere i rolig tempo. Men også for de som liker å løpe i kupert terreng. Det finnes til og med tredemøller for sprinteren og den som vil løpe veldig fort. Men det er også viktig at du føler deg komfortabel med overflaten du løper på, og at den er bred nok for deg. På Trademax har vi nå mellomsalg på tredemøller. På kundeservice hjelper vi deg gjerne med å finne riktig tredemølle på SALG.

  Hvordan stiller jeg inn og starter en tredemølle?

  Alle tredemøllene som Trademax selger på Black Friday og SALG er brukervennlige. De har alle et tydelig display der du kan justere hastigheten og starte tredemøllen. Avhengig av modell kan du også justere helningen, eller velge et program med variert terreng og hastighet som passer deg. Noen modeller har også en sikkerhetsnøkkel som du fester på klærne. Hvis du skulle falle, kobles nøkkelen ut og tredemøllen stopper. Hvis du har spørsmål om tredemøllene som er tilgjengelige på salget vårt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

  Hvilken type tredemølle skal jeg velge?

  Vi har alle forskjellige mål med treningen vår. Det finnes for eksempel tredemøller for de som helst mosjonerer i rolig tempo. Men også for de som liker å løpe i kupert terreng. Det finnes til og med tredemøller for sprinteren og de som vil løpe veldig fort. Men det er også viktig at du føler deg komfortabel med overflaten du løper på, og at den er bred nok for deg. Hos Trademax har vi nå Black Friday salg på tredemøller. Kundeservice hjelper deg gjerne med å finne riktig tredemølle på salget.

  Hvordan justerer jeg og starter en tredemølle?

  Alle tredemøllene som Trademax selger på Black Friday er brukervennlige. De har alle en tydelig skjerm der du kan justere hastigheten og starte tredemøllen. Avhengig av modell kan du også justere stigning, eller velge et program med variert terreng og hastighet som passer deg. Noen modeller har også en sikkerhetsnøkkel som du fester på klærne. Hvis du skulle falle, kobles nøkkelen ut og tredemøllen stopper. Hvis du har spørsmål om tredemøllene som er til salgs hos oss, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

  { "@type": "FAQPage", "mainEntity": [ { "@type": "Question", "name": "Hvilken type tredemølle skal jeg velge?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Vi har alle forskjellige mål med treningen vår. Det finnes for eksempel tredemøller for de som helst mosjonerer i rolig tempo. Men også for de som liker å løpe i kupert terreng. Det finnes til og med tredemøller for sprinteren og de som vil løpe veldig fort. Men det er også viktig at du føler deg komfortabel med overflaten du løper på, og at den er bred nok for deg. Hos Trademax har vi nå Black Friday salg på tredemøller. Kundeservice hjelper deg gjerne med å finne riktig tredemølle på salget." } }, { "@type": "Question", "name": "Hvordan justerer jeg og starter en tredemølle?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Alle tredemøllene som Trademax selger på Black Friday er brukervennlige. De har alle en tydelig skjerm der du kan justere hastigheten og starte tredemøllen. Avhengig av modell kan du også justere stigning, eller velge et program med variert terreng og hastighet som passer deg. Noen modeller har også en sikkerhetsnøkkel som du fester på klærne. Hvis du skulle falle, kobles nøkkelen ut og tredemøllen stopper. Hvis du har spørsmål om tredemøllene som er til salgs hos oss, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice." } } ] }