Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Treningssykkel & spinningsykkel

19 stk produkter
Viser 19 av 19 produkter

Populære filtreringer

På en treningssykkel får du det beste fra begge verdener: du kan gå ut og trene og holde deg i det rolige hjørnet av hjemmet ditt samtidig. Så hvorfor ikke sykle hele Tour de France mens du ser den siste sesongen av favorittserien din? En hel søndag foran TV-en uten dårlig samvittighet. Det kunne ikke vært bedre. Sjekk ut vårt store utvalg av billige kvalitetssykler her hos Trademax. Det er noe her for enhver smak.

Få det beste fra to verdener med en treningssykkel

  • Hvordan trener jeg intervaller på treningssykkelen?

    Hvis du er vant til intervalltrening, er treningssykkelen gode nyheter for deg. De fleste treningssykler med program har flere ulike alternativer for intervalltrening. Du kan enkelt stille inn hvilke intervaller som passer ditt treningsmønster best. Ønsker du lengre hvile mellom intense perioder eller korte pauser? Ønsker du økende vanskelighetsgrad eller opprettholde konsistente intervaller over lengre tid? Selv enkle og billige modeller har i dag muligheten til å stille inn intervallene.
  • Hvor avansert treningssykkel må jeg ha?

    Hvor mye du investerer i treningssykkelen din handler om hvor mye du investerer i treningen. Hvis du bare vil sitte på sykkelen en halvtime noen ganger for å få i gang blodsirkulasjonen, trenger du neppe bruke titusenvis av kroner på treningssykkelen. Hvis du derimot vil trene til et konkurranseløp og holde et godt øye med puls, oksygenopptak og endringer over tid – så vil du ha litt digitale muskler.
  • Hvilken farge skal treningssykkelen min ha?

    De fleste treningssyklene vi har her på Trademax er svarte. Sort er en god farge som passer inn i de fleste andre fargevalg.