Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Prisgunstig
Lydforsterker Audio Observasjon - Jakttilbehør - Jaktradio
Lydforsterker Audio Observasjon - Jakttilbehør - Jaktradio
Lydforsterker Audio Observasjon - Jakttilbehør - Jaktradio
Lydforsterker Audio Observasjon - Jakttilbehør - Jaktradio
1 av 4

Lydforsterker Audio Observasjon

Sjekk prisen!
Pris
1 178,-
Delbetaling fra 116,-/mnd
Forventet levering innen 8-12 hverdager

Om produktet

Oversikt

  • Fargenavn: Grå
  • Farge: Grå
  • Serie:
  • Artikkelnummer: 1040013

Spesifikasjoner

Artikkelnummer: 1040013
Øvrig
Fargenavn
Grå
Farge
Grå
Serie

Produktinformasjon

Lydforsterker settet lar deg ikke bare å høre lyden fra over 100 meter, og selv ta dem, men også for å følge objekter optisk uten behov for å bruke ekstra tungvint kikkert. Med denne lydforsterkeren for hånden, selv svak fuglesang kan også lett bli oppdaget. Den innebygde digitale opptak chip kan brukes til opptak for 12s, avspilling eller kopiere filen til en standard lydbånd for bevaring. Designet med en kraftig optisk zoom søkeren funksjon med en forstørrelse på 8x, er du i stand til å følge objekter optisk uten behov for å bruke ekstra tungvint kikkert. Lett og kjører på et 9V batteri (ikke inkludert i leveransen), er det lett å bære fra sted til sted. Dette høykvalitets lyd forsterker lytte og observere enheten er definitivt en overraskelse for alle opera-lover, fugletittere, dyr observatør, etc. Leveransen omfatter: Retningsmikrofon for fugletitting x 1 Parabolantene x 1 Hodetelefon x 1 Fuglekikking meter x 1 Samlet dimensjon: 25 x 21 x 21 cm Antene diameter: 21 cm Hodetelefon ledning: 140 cm Strømforsyning: 9 V batteri (ikke inkludert) Kraftig optisk zoom søkeren funksjon med en forstørrelse på 8x Kraftig nok til å overvåke samtaler opp til 100 meter unna Innebygd digital innspilling chip for opptak for 12s, avspilling eller kopiering

Anmeldelser

Produktet har ingen anmeldelser

Levering

Forventet levering innen 8-12 hverdager

Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som eksempelvis kveldslevering og innbæring som du kan velge i kassen. Dersom ingen tilleggstjenester vises, kan vi dessverre ikke tilby disse for ditt postnummer og valgte produkter.

Les våre Kjøpsvilkår for mer informasjon.

Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 02 69

Ofte kjøpt sammen med

Utvalgte tilbehør

Liknende produkter