Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Gummibåt & ribb

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

På Trademax finner du et bredt utvalg av gummibåter til en overkommelig pris. Vårt sortiment omfatter alt fra mindre båter for roligere farvann til robuste båter som passer for mer eventyrlige turer. Gummibåter er en svært allsidig type båt som er ideell for alt fra fiske og bading til vannsport og transport. De er lette å transportere og oppbevare når de ikke er i bruk, og kan raskt blåses opp og settes på vannet når du vil ut på eventyr. Utforsk vårt utvalg av gummibåter og finn den som passer deg best!

Vanlige spørsmål om gummi- og ribbåter

Hvor stor gummibåt trenger jeg?

Størrelsen på båten du trenger avhenger av hvor mange personer du planlegger å ha om bord og hvilken type aktiviteter du vil gjøre. For kortere turer og fiske kan en mindre båt på cirka 2-3 meter være passende. For lengre turer eller vannsport kan en større båt på 4-6 meter være mer egnet.

Kan jeg bruke min gummibåt eller RIB-båt fra Trademax i saltvann?

Ja, både gummibåter og ribbåter kan brukes i saltvann. Sørg bare for å rengjøre båten grundig etter bruk i saltvann og skyll den med ferskvann for å unngå korrosjon og skade på materialet.

Hvordan vedlikeholder jeg min gummibåt eller ribbåt?

For å holde båten din i god stand er det viktig å regelmessig rengjøre og vedlikeholde den. Vask båten med et mildt vaskemiddel og skyll den med ferskvann etter bruk. Oppbevar båten tørt og beskyttet mot solen og andre værforhold. Sjekk også jevnlig båten for eventuelle skader og reparer dem så raskt som mulig.