Toalettmappe & reisemappe

3 stk produkter
1161490(1).jpg

Ordet toalettsaker kommer fra det franske ordet for 'nødvendig' og viser at en toalettmappe er en liten veske som oppbevarer alt det viktigste. Enten du vil ha en toalettmappe for å holde styr på ting på badet hjemme eller du vil ha en reiseveske for å oppbevare toalettsaker, har vi et alternativ for deg. Velg etter smak og behov fra vårt utvalg av trivelige og funksjonelle toalettmapper.

Samle alt du trenger i en toalettmappe

Hvilken størrelse toalettmappe bør jeg velge?

Størrelsen på toalettmappe avhenger av om du vil ha den som sminkeveske eller for å oppbevare større flasker med rensemidler og kremer. Når du skal velge toalettmappe er det viktig at du tenker gjennom hvilke hygieneartikler og skjønnhetsprodukter du vanligvis bruker. Skal du reise kan du vurdere å skaffe deg små reisepakker, slik at de veier mindre i bagasjen. Selv sminke er ofte tilgjengelig i mindre størrelser, så du kan få alt du trenger ned i et mindre sminkesett.

Kan jeg ta med et reisesett i håndbagasjen på flyreisen?

Når du flyr, kan hver flaske du tar med i håndbagasjen ikke inneholde mer enn 100 ml væske, og du må legge alle pakkene med noe væske i en spesiell pose. Selve reisesettet kan du selvsagt ta med i håndbagasjen. Det er kun innholdet i toalettmappen din som er regulert av sikkerhetsforskrifter.

Hva bør jeg tenke på for at toalettvesken min skal se bra ut?

Sørg for at alle flasker og krukker har lokket godt skrudd på for å unngå lekkasjer og søl i toalettvesken.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)