Sykkeltilhenger & joggevogn 2-i-1 for kjӕledyr grå og blå

Om produktet
Oversikt
Varemerke:Be BasicMaterialtype:StoffFargenavn:GråFarge:Artikkelnummer:1041677
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1041677
Øvrig
Varemerke
Be Basic
Fargenavn
Grå
Farge
grå
Størrelse
Bredde
56 cm
Lengde
135 cm
Høyde
97 cm
Dybde
135 cm
Materiale
Materialtype
Stoff
Produktinformasjon
Denne funksjonelle sykkeltilhengeren kan enkelt omgjøres til en kjæledyrvogn og er perfekt for hunder og andre kjæledyr. Sykkeltilhengeren har en solid stålramme, og er laget av oxfordstoff som gjør den vanntett, slitesterkt og lett å vedlikeholde. Nettingvinduene på begge sider skaper maksimal luftsirkulasjon, mens det er inngang både foran og bak. Tilhengeren har støtdemping for jevn kjøring og forhjul som kan svinge 360 grader for en rolig spasertur. Vognen har en båndkrok i interiøret for å holde kjæledyret trygt til enhver tid. Det roterende sikkerhetsleddet sikrer at tilhengeren forblir stående hvis sykkelen velter. Basen er forsterket med et spesielt fôr som er fuktbestandig og ikke sklir. Sykkeltilhengeren har en hurtiglås for enkel montering på sykkelen. Denne hundevognen kan brettes for å spare plass når den ikke er i bruk. Monteringen er enkel. Farger: grå og blå Materialer: oxfordstoff + stålramme Samlet mål med håndtak: 135 x 56 x 97 cm (L x B x H) Mål lugar: 59 x 43 x 50 cm (L x B x H) Diameter fremhjul: 17 cm Diameter bakhjul: 30 cm Vekt: 9,5 kg Kan enkelt omgjøres til en joggevogn uten å trenge verktøy Fronthjulet kan roteres 360 grader Hurtigutløsende bakhjul Med avtakbart regndeksel av plast Med en innvendig båndkrok Et sikkerhetsflagg er også inkludert Sammenleggbar for enkel oppbevaring og transport Stoff: Polyester: 100%
3(1)
Anmeldelse

Velg en rad nedenfor for å filtrere anmeldelser

Hvordan bruker Trademax produktanmeldelser?

Vi bruker kun anmeldelser fra ekte kunder. Kun kunder som har foretatt et kjøp blir bedt om å legge igjen en produktanmeldelse. Forespørselen gjøres via e-post til den e-postadressen som kunden oppga ved kjøpet.

Sorter etter:Mest relevant
Betina
Bekreftet kunde
17/07/20

Leveranse
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Kjøpsvilkår
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 02 69

Åpningstider:
Varemerke
Be Basic – enkle møbler til bra priser

Be Basic tilbyr møbler i noe enklere konstruksjoner og materialer enn vårt øvrige sortiment, noe som også forklarer de lave prisene.

Flere produkter fra Be Basic
Se prisen!
2 303
,–
Delbetale fra
Produktet selger raskt!
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt