Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 2 av 2 produkter

Populære filtreringer

Å ha en gardinkappe i vinduet gir et klassisk og koselig inntrykk. Enten du velger et soveromsgardin eller et kjøkkengardin, ser gardinkappe flott ut i vinduet ditt. Gardinkappe er også like fine som gardiner i stua. Det kan være lurt å myke opp innredningen på badet, vaskerommet eller hobbyrommet med en kapsel. Velg fra vårt utvalg av billige gardinstenger for å finne din vakre interiørdetalj i den stilen som passer ditt hjem.

Skap en klassisk og koselig følelse med en gardinkappe

  • Hvilken gardinstang bør jeg velge?

    Det er fint å matche de andre tekstilene i rommet med en gardinstang, så velg gjerne en gardinkappe som fanger opp fargen og stilen til omgivelsene. Det kan hende du ønsker forskjellige gardinkapper avhengig av årstid. En lysere nyanse kan føles fin om sommeren, mens en mørkere nyanse kan beskytte mot sterkt sollys. Til ulike høytider kan det også være greit å skifte gardinkappe.
  • Hvordan setter jeg opp gardinkappen min?

    Noen gardinkapper har spesielle løkker å henge dem i, og andre har en kanal for å tre gardinkappen på gardinstangen. Du kan også velge å sette opp gardinkappen ved hjelp av klips. Kombinerer du gardinkappen din med hengende gardiner, er det ofte fint å la gardinkappen henge foran de andre gardinene.
  • Kan jeg ha både en gardinkappe og hengende gardiner?

    Du kan kombinere gardinkappen din med for eksempel draperigardiner, panelgardiner og blondegardiner. Hvordan du kombinerer gardiner avhenger av hvilken funksjon du ønsker og hvilket inntrykk du sikter til. Når du ønsker å slippe inn mye lys, er for eksempel en gardinkappe sammen med gjennomsiktige gardiner et godt alternativ.