Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 273 produkter
1
...
12

Populære filtreringer

For å sove godt, må du ha mørke rundt deg. Hvis det er lyst, blir det vanskeligere å sove. Lyset gir et signal til hjernen om at det er dagtid og at du bør være våken. Ønsker du å sove på dagtid kan du bruke sovemaske, men det å kunne trekke for mørkleggingsgardiner på soverommet er veldig praktisk og fint. Du unngår å våkne av for tidlig morgenlys og har lettere for å sovne hvis det er lyst ute om kvelden.

Få en bedre natts søvn med mørkleggingsgardiner

  • Er mørkleggingsgardiner egnet for store vinduer?

    Mørkleggingsgardiner er tilgjengelige i forskjellige lengder for å passe til mange forskjellige typer vinduer. Det er lengder opp til 245 cm, som passer til virkelig store vinduer. Du kan også velge å henge lange gardiner fra taket og ned til gulvet hvis du har mindre vinduer. Det gir et enhetlig inntrykk og vakker sak.
  • Finnes det mørkleggingsgardiner i forskjellige farger?

    Det finnes en rekke farger å velge mellom. Mørkleggingsgardiner trenger ikke å være svarte eller mørkeblå. Du kan velge røde, lyseblå eller grønne mørkleggingsgardiner, eller det som passer ditt soverom og din tapet. Det er det tettvevde stoffet til gardinene som gjør at de ikke slipper så mye lys igjennom, og som gjør at de fungerer som mørklegging.
  • Kan jeg ha mørkleggingsgardiner som "vanlige" gardiner?

    Det er fullt mulig å ha mørkleggingsgardiner i andre rom enn på soverommet. Kanskje har du et rom med mye ettermiddagssol, som du ønsker skal kunne mørkne noen ganger. Eller du finner kanskje stilige gardiner som passer hjemmet ditt, og som også har mørklegging, men som kan brukes overalt.