Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 2 av 2 produkter

En heisegardin er noe som kombinerer landlig romantikk med enkel praktisk. Heisegardinen er vanligvis laget av stoff og dekorert med fine detaljer. Du kan også få et linheisegardin for å få både kvalitet og den genuine følelsen.

Få den landlige følelsen med en heisegardin

  • Hva er forskjellen mellom en heisegardin og en rullegardin?

    Heisegardiner og persienner er forskjellige på flere måter, men fyller i utgangspunktet samme funksjon. Fordi liftgardinen vanligvis er laget av stoff og heves med stropper, er persienner vanligvis laget av plast eller tre og kan både heves og vinkles. Persiennen består av flere striper av tre eller plast som kan vinkles for å slippe inn ulike mengder lys. Persiennene kan da trekkes helt opp, akkurat som et heisegardin, og dermed slippe inn alt lyset. Persienner har mer praktiske funksjoner, men er ikke like vakre som heisegardiner.
  • Hvordan vasker jeg en heisegardin?

    Du kan rengjøre heisegardinene dine på forskjellige måter avhengig av hvor skitne de er. Du kan regelmessig støv dem med en vippe eller den laveste effekten på støvsugeren. Hvis det er en flekk, kan du prøve å rengjøre med varmt vann eller et mildt rengjøringsmiddel. Noen ganger kan det imidlertid være på tide å vaske liftgardinene i maskinen. Det er vaskeanvisning på gardinene som du kan følge.
  • Hvordan tar jeg ned heisegardinene mine?

    Når du vasker heisegardinene dine i maskinen, må du kunne ta dem ned. Denne prosedyren kan være litt komplisert og må gjøres systematisk slik at du deretter kan sette dem opp på samme måte igjen. Sørg derfor for å lese produktets instruksjoner på forhånd.