Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Pynteputer

423 stk produkter
Viser 24 av 423 produkter
1
...
18

Populære filtreringer

Du kan enkelt øke hyggefaktoren i hjemmet ditt med et par pynteputer. Trademax tilbyr flere vakre og dekorative pynteputer i ulike størrelser. Vi har også mange fine putetrekk som du kan bruke for å piffe opp interiøret. Hjemmet blir koseligere og mer innbydende med noen vakre pynteputer i sofaen eller på sengen. Du kan gjøre hjemmeinnredningen personlig med ulike materialer, farger og mønstre. Hos Trademax har du et stort utvalg av pynteputer og putetrekk å velge mellom. Alt fra ensfargede til vakre flerfargede mønstre finnes i vårt brede sortiment.

Pynteputer og putetrekk gir en følelse av et koselig hjem

Kan jeg blande ulike pynteputer?

Du kan blande ulike materialer, former og farger på pynteputene. Et tips er å la dem gå i samme stil, eller ha en fellesnevner. Det kan for eksempel være et dyr- eller naturtema. Du kan også holde deg til samme farge, men ulike nyanser. Ellers er det fritt frem å blande som du vil, så lenge du selv synes at det blir pent.

Hvor kan jeg plassere en pyntepute?

Du kan plassere en vakker og dekorativ pyntepute der du selv ønsker å ha den. Det kan være i sofaen i stuen, på en kjøkkensofa, utemøblene på verandaen eller på en seng. Kanskje har du en stol eller en lenestol som trenger et løft. En pyntepute fra Trademax passer også fint i en campingvogn eller i en bobil.

Hva er fordelen med putetrekk?

En fordel med putetrekk er at du enkelt kan endre utseendet på en pute. Kanskje har du en slitt pute som du vil pynte opp. I stedet for å kjøpe en ny pute, trenger du bare å kjøpe et vakkert putetrekk som du putter puten inn i. Et tips er å ha noen ulike putetrekk på lager. Da kan du enkelt bytte etter årstid, humør eller når du bare vil fornye hjemmet ditt litt.