Madrassbeskytter

11 stk produkter
Kampanje
001-9013(4).jpg

Hold din madrass ren og fresh med en madrassbeskytter. Vi tilbyr madrassbeskyttere i en mengde forskjellige størrelser som passer alle type senger. Sengemadrassen er avgjørende for din søvnkvalitet og har man lagt mye penger på å kjøpe en madrass til sengen vil man så klart at de skal holde i mange år. Med en madrassbeskytter beskytter du din madrass og hjelper den samtidig med å beholde sin elastisitet, fasthet, form og fleksibilitet. Invester i en madrassbeskytter og forlenge livslengden på din madrass til sengen.

Madrassbeskytter for å få en freshere seng

Med våre madrassbeskyttere holder du madrassen din renere og freshere lenger, samtidig som du beskytter din madrass til sengen mot unødvendig slitasje. De er enkle å ta av og på, og kan vaskes i vaskemaskinen. Fjærbånd i hvert hjørne holder madrassbeskytteren på plass hele natten. Våre madrassbeskyttere i bomull med stopping av hullfibervatt (polyester) er behagelig mykt og passer til både rammesengen og madrass. Du finner dem i størrelsene: 

  • madrassbeskytter 120
  • madrassbeskytter 140 
  • madrassbeskytter 160
  • madrassbeskytter 180x200
  • madrassbeskytter 210x210

   

Kjøp overmadrasstrekk og mye mer hos Trademax

Hos oss på Trademax finner du mer enn bare madrassbeskytter. Vi hjelper deg å gjøre ditt soverom komplett. Her finner du for eksempel ulike sengetyper, overmadrasser men også nattbord, sengekister og kommoder. Gi soverommet ditt litt ekstra kjærlighet med vakre gardiner, sengelamper eller myke tepper. Hos oss kan du skape et soverom du trives i. Velkommen, handle blant vårt enorme utvalg av kvalitative møbler, innredningsdetaljer og finn dine favoritter. Vi tilbyr lave fraktkostnader og levering til hjemmet. Vår kunnskapsrike og imøtekommende kundeservice finnes her for å hjelpe deg og svare på alle spørsmål som angår ditt kjøp.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje