Orientalske tepper

9 176 stk produkter
Kampanje
1375003(1).jpg
Nå du har bestemt deg for å kjøpe orientalske gulvtepper kommer du aldri til å ville ha noe annet. En stor orientalsk matte gjør hele rommet den ligger i, enten vi snakker om stuen eller spisestuen. En gangmatte i orientalsk stil i gangen din gir et fint inntrykk og er behagelig å gå på.

Hold hjemmet vakkert med orientalske tepper

Hvorfor skal jeg kjøpe et orientalsk gulvteppe online?

En orientalsk matte går aldri av moten. De finnes å kjøpe billig hos oss på Trademax og den finnes i et flertall av farger og størrelser. De passer godt på rommet ditt og tilpasser seg til møblene dine og din innredningsstil.

Hvordan behandler jeg mine Trademax matter?

Finn først nøye ut hvilket materiale ditt orientalske gulvteppe 200x300 er laget av. Vedlikehold kommer helt an på materialet. Våre matter blir laget i mange forskjellige materialer, som kunstig silke, ull, jute eller polyester. En matte av ull og en matte i polyester trenger helt forskjellig vedlikehold. Du kan finne vedlikeholdsråd for de forskjellige mattene på nettet.

Finnes det orientalske matter i ulike farger?

Ja, matter finnes i mange forskjellige farger. Noen regioner hvor gulvtepper er laget har sine typiske farger, men du kan for eksempel alltid finne et rødt orientalsk gulvteppe. Nå for tiden gjør man matter i alle regnbuens farger og du kan helt sikkert finne din favoritt.

Kan jeg velge mellom mange størrelser også?

Så klart! Det finnes små eksklusive matter i orientalsk stil og det finnes veldig store, som persiske gulvtepper 200x300. Ønsker du en gangmatte til gangen din eller små matter til å ha ved sengen på soverommet ditt, er det ikke noe problem å finne.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje