Kelimtepper

30 stk produkter
Kampanje
133432(12).jpg

De vakre og unike kelimmattene du finner hos oss på Trademax har en lang historisk bakgrunn. Den spesielle vevingsteknikken, som kan spores til flere hundre år før vår tidsregning, brukes først og fremst i land i Sentral-Asia og har ofte nomadiske attributter og elementer. De håndlagde teppene er flatvevde og laget av naturmaterialer som ull, bomull, sisal, geithår og jute. Kelimer har tradisjonelt blitt brukt som gulvtepper og teltvegger i nomadiske kulturer, men har også prydet kongelige palasser. Sterke, jordnære farger og enkle mønstre gjør at en kelim gir varme og liv til rommet, og den passer inn i alle miljøer.

En kelimmatte gir varme og farge

Hva kjennetegner en kelim?

Det er lett å skille en kelim fra andre tepper på grunn av den spesielle vevingsteknikken som brukes. En ekte kelimmatte er håndvevd, men er likevel ikke dyr av den grunn. Kelimene du finner hos oss på Trademax er unike og har ofte enkle geometriske mønstre og sterke, jordnære farger. En kelim passer like godt i en moderne, stilren omgivelse som i en tradisjonell, hverdagslig atmosfære.

Er en kelimmatte slitesterk?

En kelim er vevd av sterke tråder, noe som gjør den slitesterk og enkel å holde ren. Du kan ha en kelimmatte i gangen, stuen, kjøkkenet eller soverommet. Den passer inn i alle miljøer og tåler hyppig bruk. Med sine varme farger og enkle mønstre skaper den harmoni og gir rommet karakter.

Hvordan tar jeg vare på en kelim?

Et kelimteppe er enkel å holde ren fordi det er lett å riste ut. Støvsug kelimteppet regelmessig og fei av det om det har kommet smuler, sand eller annet overfladisk smuss. De naturlige fibrene gjør at teppet kan rengjøres med såpe og vann hvis det skulle bli en flekk. Hvis teppet får mange flekker, kan du snu det. Mønsteret er det samme på begge sider. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har spørsmål.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje