Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 140 produkter
1
...
6

Få ting er mer effektive enn ulike lyskilder når det kommer til å skape stemning utendørs. Derfor hva passer vel bedre enn å dekorere hagen og uteplassen med julebelysning for å komme i julestemning? Ta en titt på Trademax sitt store utvalg av dekorasjonsbelysning og utelys og finn belysningen som skal pryde din hage.

Hva er forskjellen mellom innendørs- og utendørsbelysning?

Belysning for utendørsbruk oppfyller visse krav for å tåle fuktighet og kulde. Derfor bør du aldri gå imot anbefalingene og plassere lamper som er ment for innendørsbruk andre steder enn der de skal være. Vær oppmerksom på at noen utendørsbelysning har transformatorer som skal være innendørs, hvor man kobler dekorasjonsbelysningen innendørs og deretter leder ut kabelen til ønsket sted.

Hva slags ulik julebelysning finnes det?

Hos oss på Trademax finnes det julebelysning for utendørs bruk i forskjellige farger, former og utførelser. Vi har alt fra lysende reinsdyr til klassiske lyslenker og girlandere. Bla gjennom vårt utvalg for å finne dine favoritter for utelys til en god pris.

Bør man velge fargerike lamper eller hvitt lys?

Det finnes ingen rett eller feil når det kommer til julebelysning for utendørs bruk. Imidlertid kan man tenke på å velge en mer nøytral belysning hvis man planlegger å la dekorasjonen henge ute hele vinteren. Til syvende og sist er valget bare ditt og handler om smak og behag.

Hvordan lykkes jeg med min julebelysning for utendørs bruk?

Det første man bør tenke på er plassering. Skal julebelysningen pryde huset, treet eller uteplassen? Det finnes ingenting som sier at man må velge, men for størst mulig effekt er et tips å tenke nøye gjennom valgene, og deretter se hvordan det ser ut innenfra huset. Plasser gjerne lyskilder ved inngangen utendørs for å lyse opp veien og skape en velkomstfølelse.