Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Kampanje påGassgrill TILBUD

  Viser 0 av 0 produkter

  Med en gassgrill kan du enkelt lykkes med grillfesten. Akkurat nå har vi på Trademax salg på gassgriller i ulike størrelser. Det gjør det enkelt å finne en grill som passer perfekt til deg og hjemmet ditt. Våre gassgriller har alle en elegant og stilig design, og er laget for å vare mange grillsesonger. Flere av grillene har også kroker for grillverktøy og sidebord, som gir en praktisk arbeidsflate for å skjære opp kjøttet eller blande grillsauser. Med en gassgrill fra oss blir det enkelt å få til de minneverdige grillkveldene.

  SALG på gassgriller til små og store grillfester

  Hvilke fordeler har en gassgrill?

  Med den typen gassgrill som vi nå har på salg hos Trademax, blir det mye enklere å grille og oppnå et perfekt grillresultat. Dette skyldes at gassgrillen blir varm med en gang du tenner den. Men det går også raskt å regulere temperaturen og tilpasse den til det du griller.

  Hvor bør jeg plassere en gassgrill?

  En gassgrill er laget for utendørs bruk. Vi på Trademax anbefaler å plassere den typen gassgrill som vi nå har på salg på en jevn overflate slik at den står stabilt. Grillen bør heller ikke stå for nær husfasaden, parasollen, hagemøblene eller annet som lett kan begynne å brenne. Når du griller, bør gassflasken alltid plasseres ved siden av grillen på en trygg avstand, og ikke i rommet under.

  Hvordan tar jeg vare på og rengjør en gassgrill?

  Å rengjøre en gassgrill er enkelt. De gassgrillene vi har på salg, er også utstyrt med en beholder eller fettbrett som samler opp fett som drypper. Rengjøring av selve grillristen gjøres enklest ved å børste den med en stålbørste. Deretter bruker du et mildt rengjøringsmiddel som for eksempel såpe. Hvis du har spørsmål om grillene våre på salg, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.

  Hvilke fordeler har en gassgrill?

  Med den typen gassgrill som vi på Trademax nå har på vårt Black Friday salg blir det mye enklere å grille og få til perfekte resultater. Dette skyldes blant annet at gassgrillen blir varm med en gang du tenner den. Men det er også raskt å justere temperaturen og tilpasse den etter det du griller.

  Hvor bør jeg plassere en gassgrill?

  En gassgrill er laget for utendørsbruk. Vi på Trademax anbefaler at den typen gassgrill som vi nå har på Black Friday salg plasseres på et jevnt underlag slik at den står stødig. Grillen bør heller ikke plasseres for nær husfasaden, parasollen, hagemøblene eller andre ting som lett kan begynne å brenne. Når du griller, bør gassflasken alltid plasseres ved siden av grillen på en trygg avstand, og ikke i rommet under.

  Hvordan vedlikeholder og rengjør jeg en gassgrill?

  Å rengjøre en gassgrill er enkelt. De gassgrillene vi har på salg er også utstyrt med en beholder eller fettbrett som samler opp fett som drypper. Rengjøring av grillristen gjøres enklest ved å børste den med en stålbørste. Deretter bruker du et mildt rengjøringsmiddel som for eksempel såpe. Hvis du har spørsmål om grillene våre på salg, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.

  { "@type": "FAQPage", "mainEntity": [ { "@type": "Question", "name": "Hvilke fordeler har en gassgrill?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Med den typen gassgrill som vi på Trademax nå har på vårt Black Friday salg blir det mye enklere å grille og få til perfekte resultater. Dette skyldes blant annet at gassgrillen blir varm med en gang du tenner den. Men det er også raskt å justere temperaturen og tilpasse den etter det du griller." } }, { "@type": "Question", "name": "Hvor bør jeg plassere en gassgrill?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "En gassgrill er laget for utendørsbruk. Vi på Trademax anbefaler at den typen gassgrill som vi nå har på Black Friday salg plasseres på et jevnt underlag slik at den står stødig. Grillen bør heller ikke plasseres for nær husfasaden, parasollen, hagemøblene eller andre ting som lett kan begynne å brenne. Når du griller, bør gassflasken alltid plasseres ved siden av grillen på en trygg avstand, og ikke i rommet under." } }, { "@type": "Question", "name": "Hvordan vedlikeholder og rengjør jeg en gassgrill?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Å rengjøre en gassgrill er enkelt. De gassgrillene vi har på salg er også utstyrt med en beholder eller fettbrett som samler opp fett som drypper. Rengjøring av grillristen gjøres enklest ved å børste den med en stålbørste. Deretter bruker du et mildt rengjøringsmiddel som for eksempel såpe. Hvis du har spørsmål om grillene våre på salg, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice." } } ] }