Badestamp

2 stk produkter
1307097(1).jpg

En badestamp er en perfekt måte å kunne slappe av i etter en hektisk dag. Det er noe som hele familien kan bruke og perfekt til vennene som kommer på besøk. Du kan ha glede av en badestamp hele året, både på varme sommerdager og i de lange vintermånedene. Vi på Trademax selger badestamper online til en billig pris og alltid med høy kvalitet. Vi selger forskjellige modeller, både vedfyrt badestamp i plast og tre, slik at du kan finne den perfekte modellen for deg.

Lag et hjemmespa med badetønde

Hvor ofte må vannet byttes?

Om du bruker rett filter og kjemikalier kan vannet brukes mellom 1-2 uker, i blant lengre beroende på værforholdene. Det kommer også an på hvor mye badestampen blir brukt, og hvor mange som bruker den. Derfor er det viktig å velge riktig renseanlegg for badestampen din.

Hvordan rengjør man badestampen?

Å rengjøre den er heller ikke så vanskelig. Det er bare å tømme vannet, skylle av badestampen og bruke litt vaskemiddel. Ikke bruk klor eller andre sterke rengjøringsmidler, for det kan skade badestampen.

Hvilke tilbehør trenger man til en badestamp?

Det finnes mange tilbehør for badestampen du kan kjøpe. Du kan gjør det litt mer koselig med belysning til badestampen din.

Hvordan monterer man en badestamp?

Badestampen er allerede montert når den leveres, og det er enkelt å montere tilbehørene da det finnes klare instruksjoner på hvor disse skal monteres. Etter dette er det bare å fylle på stampen din med vann og den er klar for et bad.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)