Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 124 produkter
1
...
6

Det er viktig at du bruker rett produkter når du skal rengjøre bassenget ditt. Hos Trademax finner du alt du trenger for å holde bassenget ditt rent og fresht. Vi tilbyr redskap som du kan koble til pumpen din, men også bassengroboten som kommer til å gjøre jobben. Uansett hvilken type av bassengrengjøring du er på jakt etter finner du det ganske så sikkert her hos Trademax.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan rengjør jeg bassenget mitt?

  Det er viktig at du rengjør bassenget slik at du unngår helserisiko. Feil håndtering av vannet kan føre til spredning av bakterier og bidra til ulike hudirritasjoner. Det er derfor viktig at du bruker rett type rengjøringsmiddel til bassenget ditt. Ved hjelp av et filter fjerner det partikler i vannet, og for å motvirke bakterieveksten må du tilsette klor. På denne måten holder du badevannet rent og friskt. For å rengjøre bunnen er det godt å skaffe seg en bassengstøvsuger eller en bassengrobot. Det er også godt å støtte opp rengjøringen av bassenget ved hjelp av en håv. Da fjerner du blader eller lignende fra vannoverflaten.
 • Hvor mye klor skal jeg bruke i bassenget mitt?

  For å vite hvor mye klor du skal legge til i bassenget ditt, må du finne ut hva vanntemperaturen er. Du må også vurdere hvor mange som bader og hvor ofte de bader. Jo høyere temperatur og flere mennesker som bader i bassenget, jo mer klor trenger du.
 • Kan jeg kjøpe bassengrengjøring uten klor?

  Selvfølgelig kan du det! I stedet for klor kan du legge til aktivt oksyen i bassenget. Med høyt oksygeninnhold dreper oksygen bakterier og forsvinner fra vannet på bare noen få timer. Du må imidlertid tilsette aktivt oksygen oftere enn klor ettersom det raskt forsvinner fra vannet.
 • Hvor ofte skal jeg rengjøre bassenget mitt?

  Hvor ofte du rengjør bassenget avhenger av hvor mye det brukes og temperaturen. Det er bra å rengjøre bassenget daglig for blader og annet rusk. Ha også en rutine for å sjekke filteret hver dag og tømme om nødvendig slik at sirkulasjonen i bassenget flyter på.