Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Badstue

8 stk produkter
Viser 8 av 8 produkter

Med egen badstue er du alltid nær avslapning og det er en god avslutning på en treningsøkt eller en skogstur å krype inn i varmen. Varmen får kroppens muskler til å slappe av og det får blodsirkulasjonen til å øke, noe som gjør at du føler deg sunn og komfortabel.

Ta hjemmet ditt til neste nivå med din egen badstue

  • Hvorfor tar man badstue?

    Det er mange grunner til at badstuer er så populære. De fleste vet at det er en finsk tradisjon og at det er en måte å sosialisere seg på. Badstuebading er også gunstig for helsa dersom badingen gjøres på riktig måte. Det sies at regelmessig basting forebygger høyt blodtrykk og er bra for hjertet. Bading i badstue øker også blodgjennomstrømningen i kroppen, noe som gir en behagelig følelse.
  • Hvor kan jeg ha badstue?

    Du kan ha badstue med elektrisk enhet i kjelleren, fritidsboligen eller koblet til badet ditt, og den trenger ikke være så stor. Ønsker du en vedfyrt badstue trenger du en pipe og den monteres av en skorsteinsfeier. En annen løsning er en dampbadstue som er som et dusjkabinett, og du kan også installere den på badet ditt.
  • Hvorfor bruker du badstuen?

    Bastusteinene kalles steinene som ligger på toppen av badstuen for å spre varme og fuktighet i badstuen din. Siden temperaturen i badstuen kan være svært høy og steinene må tåle å bli sprutet med vann, stilles det store krav. Steinene som brukes i en badstue er hovedsakelig olivin-, diabas- og keramiske steiner som er produsert for å tåle varmen i en badstue.