Basseng robot

8 stk produkter
1060990.jpg
Vil du slippe å rengjøre bassenget ditt selv? Med hjelp av en bassengrobot gjør den jobben for deg. Sett den i gang når du går og legger deg og deretter våkner du til et rent basseng som er klart for morgenduppet. Bla blant Trademax utvalg og velg den bassengroboten som passer deg og

Vanlige spørsmål og svar

Hvilken fordeler finnes det med en bassengrobot?

Den store fordelen er så klart at du kan bade mer, ettersom du slipper å støvsuge bunnen selv. En bassengrobot er også veldig effektiv og støvsuger opp alt smuss som havner på bunnen. Derfor er det viktig at dere er nøye med at det ikke er noen leker på bunnen når bassengroboten skal støvsuge.

Hva skal jeg tenke på når jeg skal velge en bassengrobot?

Det du trenger å tenke på er at alle bassengroboter passer ikke til alle typer av basseng. Det kan finnes plasser som roboten ikke kommer til. Derfor kan det være bra å kikke på modeller som er tilpasset for alle bassengformer. Da kan du med sikkerhet vite at bassenget ditt blir rent. Så klart finner du disse modellene hos Trademax. Du trenger også å vite hvor stor plass som skal rengjøres og hvor lang kabellengden er. Du trenger derfor å tilpasse valget ditt etter hvor stort basseng du har.

Hvilke modeller på bassengroboter tilbyr Trademax?

Hos Trademax kan du finne bassengroboter som passer til alle typer av basseng. Vi har bassengroboter til runde basseng, ledningsfrie bassengroboter og mange flere. Dessuten er alle enkle å rengjøre. Det er bare å åpne opp bassengroboten, spyle filteret og deretter er den klar til neste rengjøring. Enklere blir det ikke.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Motor
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager