Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 4 av 4 produkter
For alle bassengeiere er en bassengbørste en viktig eiendel. Uten en rengjøringsbørste til bassenget blir det mye raskere skittent, noe som gjør at ingen synes det er gøy å bade. Bla deg derfor gjennom vårt sortiment og bestill bassengbørsten som passer deg og ditt basseng. Da kan familien nyte en dukkert hele sommeren.

Vanlige spørsmål og svar

  • Trenger jeg en bassengbørste?

    Det er ikke bare for estetikken det er viktig å rengjøre bassenget, det er også viktig for helsen. Med en børste til bassenget kan du rengjøre bassenget på en jevn og effektiv måte.
  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger en bassengbørste?

    Du må begynne med å tenke på hvilke deler av bassenget du vil rengjøre. Med en liner-skrubb kan du rengjøre bassenglineren uten at den går i stykker. Myke børster og hjørnebørster kan monteres på en teleskopstang, disse vil hjelpe deg med å effektivt rengjøre andre deler av bassenget.
  • Hvilke modeller på bassengbørster tilbyr Trademax?

    Hos Trademax finner du et variert utvalg av bassengbørster billig på nett. Bla gjennom ulike modeller og funksjoner og bestill børsten som passer best til deg og bassenget ditt. Enten du er ute etter en lang eller rund bassengbørste, vil du garantert finne den hos Trademax.