Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Spabad filter

7 stk produkter
Viser 7 av 7 produkter

  • Hvorfor trenger man spabadsfilter?

    Spabadsfilter trenger man for å rense vannet. Når du bader i et boblebad utendørs eller i et oppvarmet basseng, så trenger vannet å renses fra blant annet hudavleiringer og sminke som slippes ut i vannet. Du kan finne billige vannfiltre som hjelper deg med å holde vannet i spaet hygienisk. På denne måten blir badet en mer fantastisk opplevelse for alle.
  • Hvor ofte trener jeg å rengjøre spabadsfilteret?

    Filteret til spabadet og bassenget der ute, trenger å rengjøres ca en til to ganger i måneden. Er dere mange som bader, og dere bader ofte, så kan det være bra å gjør det rent noen ekstra ganger. Når du skal rengjøre filteret trenger du å følge de instruksjonene som følger med spabadsfilteret, så holder filteret lengre. Tenk på at et filter til bassenget bør byttes helt ut ca en gang i året.
  • Hvordan vet jeg hvilket filter som passer til bassenget mitt?

    Du kan som regel se i manualen som følger med bassenget ditt eller spabadet. Der kan du finne en kode og produsenten. Du kan også måle det filteret du har og på denne måten få frem målene på lengde og diameter. Husk at du også må måle mutterne. Vi på Trademax hjelper deg gjerne med å finne rett produkt, du kan alltid kontakte vår kundeservice.