Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Prisgunstig
Swim & Fun Hurtigklor Granulat 1 kg - Stabilisert klor - Basseng kjemi & klortabletter

Swim & Fun

Swim & Fun Hurtigklor Granulat 1 kg
Stabilisert klor

Sjekk prisen!
Pris
179,-
Forventet levering innen 5-10 hverdager

Om produktet

Oversikt

  • Varemerke: Swim & Fun
  • Fargenavn: Blå,Flerfarget
  • Farge: Flerfarget,Blå
  • Utseende: Plast
  • Serie:
  • Artikkelnummer: 675181

Spesifikasjoner

Artikkelnummer: 675181
Øvrig
Fargenavn
Blå, Flerfarget
Farge
Flerfarget, Blå
Utseende
Plast
Serie

Produktinformasjon

Klor Starter granulat benyttes når bassenget nettopp er blitt fylt med vann, eller når det har oppstått et problem med for eksempel belegg eller matt og uklart vann. Vannet tilføres en høyere dose desinfiseringsmiddel enn normalt for effektiv desinfisering. Klor Starter granulat for desinfeksjon av bassengvann er nesten pH-nøytralt og stabilisert mot klornedbryting fra solens UV-stråler.
For løpende bevaring av vannets renhet anbefales det å bruke Klor Starter granulat sammen med Klor WeekTab-tabletter (1729) eller Multiklor (1768). Vannet desinfiseres med et klorinnhold på 0,5 - 1,0 mg/l. Dette er det optimale klorinnholdet. Innholdet av klor bør testes løpende med Test Strips (1537).

Vedlikehold: 20-30 g / 10 000 l, som tilsvarer 2 strøkne spiseskjeer.
Bruksanvisning: Trygg desinfisering av bassengvannet oppnås ved å opprettholde et klorinnhold på 0,5 - 1,0 mg/l og en pH-verdi mellom 7,0-7,4. Kontroller og juster klor- og pH-nivåene regelmessig. Klorstabilisatorinnholdet (cyanursyre) i bassengvannet skal ikke overstige 100 mg/l.

Dosering: Ved oppstart og sjokkkloring: Tilsett 75 g. Klor Starter granulat per 10 000 liter. Det anbefales å bruke Klor Starter i kombinasjon med langsomt oppløselige klortabletter. Alternativt kan du legge til 20-30 g. Klor Starter per 10 000 liter vann hver 3.-4. dag. Klor Starter granulat oppløses i en ren bøtte med vann. Fyll alltid bøtta med vann først! Tilsett deretter løsningen langsomt langs bassengkanten eller foran innløpsdysen mens pumpen er i gang. Oppbevar produktet i originalbeholderen på et låst sted som er frostfritt, og hvor produktet ikke utsettes for direkte sollys.
Optimalt klorinnhold ligger mellom 0,5 - 1,0 mg/l.

Klor Starter hurtigklor leveres i en praktisk plastbeholder med barnesikret lokk. Utførlig bruksanvisning på de nordiske språkene og engelsk står trykt på beholderen.

Merk at klorforbruket kan variere med temperaturen på vannet, hvor ofte og lenge du bader, samt været. Sørg for at kjemikalier ikke blir fuktige under lagring. Oppbevares i originalemballasje, låst og utilgjengelig for barn, samt tørt, frostfritt og ikke i direkte sollys. Biocider bør brukes med forsiktighet. Les etiketten og bruksanvisningen før du bruker produktet.

Anmeldelser

Produktet har ingen anmeldelser

Levering

Forventet levering innen 5-10 hverdager

Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som eksempelvis kveldslevering og innbæring som du kan velge i kassen. Dersom ingen tilleggstjenester vises, kan vi dessverre ikke tilby disse for ditt postnummer og valgte produkter.

Les våre Kjøpsvilkår for mer informasjon.

Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 02 69

Ofte kjøpt sammen med

Utvalgte tilbehør

Liknende produkter