Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

-92%
Prisgunstig
Swim & Fun Multimate Combi tablett 250gr - Basseng kjemi & klortabletter

Swim & Fun

Swim & Fun Multimate Combi tablett 250gr

Du sparer: 690,-
Nedsatt Pris
59,-
Original Pris749,-
Forventet levering innen 5-10 hverdager

Om produktet

Oversikt

  • Varemerke: Swim & Fun
  • Fargenavn: Blå,Flerfarget
  • Farge: Flerfarget
  • Utseende: Plast
  • Serie: Multi
  • Artikkelnummer: 675197

Spesifikasjoner

Artikkelnummer: 675197
Øvrig
Fargenavn
Blå, Flerfarget
Farge
Flerfarget
Utseende
Plast
Serie
Multi

Produktinformasjon

MultiMate er den ultimate alt-i-ett-nettbrettet for effektiv bassengvannpleie. MultiMate gir en unik kombinasjon av rask grunndesinfisering av badevannet og bevaring av høy vannhygiene. Enkelt og effektivt! MultiMate er nesten pH-nøytral og stabilisert mot klornedbrytning fra sollyset.

Tabletten er delt inn i 3 faser: rosa, hvit og blå. Den rosa delen av tabletten består av hurtigoppløselig klor som sjokkdesinfiserer bassengvannet og sørger for grundig desinfisering hver gang en ny tablett tilsettes.

Den hvite delen av tabletten inneholder klor som løses opp langsomt og er multieffektiv. Det vil si at vannet, i tillegg til desinfiserende klor, langsomt får tilført en kombinasjon av følgende midler: Flokkingmiddel som samler mikroskopiske flyteemner til større enheter, som deretter plukkes letter opp av filtersystemet. pH-stabilisator som gjør det lettere å opprettholde et jevnt pH-nivå samt flytende hardhetstabilisator som binder vannets metalloider slik at vannet ikke misfarges av for eksempel kobber og jern i vannet. Samtidig forebygges kalkutfelling og dermed kalkbelegg på bassengduk og utstyr.
Tablettens blå del forebygger effektivt glatt og slimete belegg slik at man unngår ubehagelig overflate på bassengduk, bunn og utstyr.

Dosering: MultiMate plasseres direkte i skimmeren og doseres med 1 tablett per 20 000 liter vann. En ny tablett tilsettes når det gjenstår ca. 10 % – normalt etter 7 dager. Legg alltid tablettene i en flytende klordispenser eller i bassengets skimmer. Det anbefales å teste klorinnhold og pH-balanse regelmessig og holde innholdet av fri klor mellom 0,5 og 1,0 mg / l. Sunt bassengvann har en pH på mellom 7,0 og 7,4. En sunn vannbalanse gir optimal nytteeffekt av vannpleiemidler. Tabletten kan ikke brukes sammen med innebygde klorinatorer eller i flytende klordispensere. Klor og pH måles enkelt med Swim & Fun teststrips.

Vær ekstra oppmerksom på at konsentrasjonen av tilsetningsmidler ikke blir for høy i vannet rundt skimmeren i perioder når sirkulasjonssystemet ikke er i drift.
Bassengvannets innhold av klorstabilisator (cyanursyre) må ikke overstige 100 mg/l.

Vær oppmerksom på at klorforbruket kan variere avhengig av temperaturen på vannet, hvor ofte og lenge det bades, samt været. Sørg for at kjemikalier ikke blir fuktige under lagring. Oppbevar produktet stående i originalemballasjen, utilgjengelig for barn, frostfritt og ikke utsatt for direkte sollys.

Sunt bassengvann har en pH-verdi på mellom 7,0 og 7,4. En sunn vannbalanse gir optimal nytteeffekt av vannpleiemidler. Hvis pH-verdien i bassengvannet ikke ligger innenfor dette området, justeres det med henholdsvis pH-Plus og pH-Minus.

Advarsel: Blanding av forskjellige klorprodukter kan medføre kraftige reaksjoner og eksplosjoner! Må aldri blandes med andre kjemikalier! Biocider bør brukes med forsiktighet. Les etiketten og bruksanvisningen før du bruker produktet.

Anmeldelser

Produktet har ingen anmeldelser

Levering

Forventet levering innen 5-10 hverdager

Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som eksempelvis kveldslevering og innbæring som du kan velge i kassen. Dersom ingen tilleggstjenester vises, kan vi dessverre ikke tilby disse for ditt postnummer og valgte produkter.

Les våre Kjøpsvilkår for mer informasjon.

Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 02 69

Ofte kjøpt sammen med

Utvalgte tilbehør

Liknende produkter