Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 269 produkter
1
...
12

Populære filtreringer

Skal du innrede en liten balkong eller en mindre uteplass, skal du ta en titt på våre balkongbord. Et fellbart balkongbord med klaff er den perfekte løsningen når du ikke har så mye plass og behøver få unna bordet når du ikke bruker det. Velg mellom et firkantet, rundt eller lite balkongbord. Trademax har også hengende balkongbord, som du enkelt fester på balkongrekkverket for å frigjøre enda mer plass. Våre balkongbord er produsert av materialer som tre, metall eller svensk furu, velg det du selv liker best!

Flotte og funksjonelle balkongbord

Et praktisk og nett balkongbord åpner muligheten til mer kvalitetstid utendørs under sommerhalvåret. Her kan du plassere blomster, planter, ferske krydder og hvorfor ikke en lykt som du kan tenne mot kvelden? Men et balkongbord passer også ypperlig som et mindre spisebord for to der man kan innta frokost, lunsj og kveldsmat. Du kan også jobbe, drikke kaffe eller te eller lese en bok ved balkongbordet, og når du er klar er det bare å felle opp bordet eller løfte det bort og vips, så har du mer plass på din balkong!

På Trademax kan du finne masse av inspirasjon når du skal innrede din uteplass, for å gjøre den skikkelig koselig og hjemlig. Hos oss finnes det meste du kan tenkes behøve til balkongen eller uteplassen. Vi har ikke bare fellbare balkongbord og klappstoler til balkongen, men også matter, tekstiler, lykter, lysslynger, puter og mye, mye mer! Selvfølgelig har vi også balkongparasoller når du vil beskytte deg og dine planter mot solen. Gjør din balkong klar for sommer og sol med oss på Trademax!