Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 28 produkter
12

Med en balkongsofa er det plass til flere under kaffepausene i sommer. En sofa på balkongen er ikke bare praktisk, den er også et estetisk tiltalende møbel, spesielt om du piffer den opp med puter i fine farger. Trademax tilbyr lekre og billige balkongsofaer i kunstrotting og aluminium – materialer som tåler vær og vind og kan stå ute året rundt. Match med et balkongbord og sammenleggbare stoler, så er uteplassen klar for herlige stunder utendørs!

En sofa til balkongen

Trademax har en balkongsofa til alle balkonger eller uteplasser. Drømmer du om en vakker sofa i hvitlakkert stål eller en utesofa i kunstrotting, kan du finne den hos oss. Våre balkongsofaer er produsert av ulike lettstelte materialer. Noen modeller har kunstrotting flettet rundt en aluminiumstamme, med armlener i treliknende Gaumo™. Kunstrottingmøbler har en høy bestandighet mot kulde, varme og UV-stråling. Møblene behøver selvfølgelig å bli holdt rene, men behøver ellers ikke noe særlig vedlikehold. Perfekt for deg som ikke vil bruke tid på vedlikehold av hagemøbler i sommer. Gaumo™ består av resirkulert plast som har blitt preget for å gi et livfullt, treliknende utseende. Materialet finnes i flere ulike farger og behøver ikke noe særlig vedlikehold.  

Holdbare, stilrene og prisgunstige hagemøbler finner du hos Trademax. Ta en titt på Norges største utvalg av hagemøbler! Når du bestemt deg, leverer vi varene helt hjem til deg!