Balkongbord hengende

12 stk produkter
1523653(5).jpg
Vil du spare plass på balkongen din, men likevel ha et godt sted å slappe av? Da er et hengende balkongbord perfekt for deg. Med sitt praktiske og stilige design fungerer bordet som et perfekt supplement til enhver balkong. Hos oss på Trademax finner du hengebord i ulike størrelser, både store og små. Velkommen til å utforske vårt brede utvalg og bestille det bordet du synes ser best ut.

Ofte stilte spørsmål om oppheng og sammenleggbare balkongbord

Hvordan plasserer jeg et hengende balkongbord?

Vanligvis plasserer du balkongbordet ditt hengende på balkongrekkverket ditt. Et balkongbord som du henger på rekkverket ditt tar heller ikke mye plass. Du kan derfor bruke det meste av balkongarealet ditt og innrede med matchende balkongstoler. Fordelen med et hengebord er at du også kan henge det over et gjerde eller lignende. Et hengebord har med andre ord mange bruksområder.

I hvilke modeller kan jeg kjøpe hengende balkongbord?

Hos Trademax finner du hengebord i mange ulike modeller, som passer til alle balkonger. Her finner du balkongbord som er halvrunde, utfellbare og bord i forskjellige materialer. For de som ønsker å legge til et stilig, men praktisk bord på balkongen sin, tilbyr vi hengende balkongbord i mosaikk.

Kan jeg ha to hengende balkongbord?

Selvfølgelig kan du! Med to hengende bord på balkongen din sørger du for å få mer plass til annet. Velg å ha et bord utfoldet for å plassere krydder og fine planter som du vil ha like ved hånden. Det andre bordet kan slås ned når det ikke er i bruk for å spare plass, og kan enkelt slås sammen for å legge drikke og snacks på.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Sammenleggbar
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager