categoryTopBlock

Møbeltrekk til hagemøbler og utemøbler

182stk. produkter
Putebokser
Kampanje

I denne avdelingen finner du praktiske og lekre møbelbeskyttere og møbeltrekk. Selv om våre hagemøbler er av god kvalitet og er beregnet til utendørsbruk, anbefaler vi alltid at du beskytter møblene med et møbeltrekk når de ikke brukes. På denne måten holder den luksuriøse utesofaen, dine loungemøbler og hagebord mange og lange sommerdager. Ta vare på dine hagemøbler og invester i et møbeltrekk. På Trademax finner du alt du behøver for å bevare dine hagemøbler; fra putebokser og overtrekk til treolje og plastrengjøring. 

Bevar møblene med et beskyttende møbeltrekk

Hagemøbler fra Trademax er naturligvis utviklet og tilpasset for å tåle all slags vær og er testet for å klare våre harde kvalitetskrav. På tross av dette er det alltid klokt å beskytte dine hagemøbler med møbeltrekk når de ikke brukes. Det forlenger ikke bare produktenes levetid, men minimerer også behovet av rengjøring ytterligere. Mange av våre møbeltrekk er produsert av vannavvisende materialer som PVC og polyester, og beskytter møblene like godt mot regn og sol som smuss og luftforurensninger. Hos oss finner du blant annet hammocktrekk, putebokser, møbelbeskyttelse og møbeltrekk i ulike størrelser.

På samme måte som bilen behøver en tur på service og tørr hud behøver å smøres inn, behøver også dine hagemøbler av tre vedlikeholdes med jevne mellomrom for at de skal holde lenge. Solens UV-stråler samt regn og forurensninger i luften sliter ellers raskt på overflaten. En gang om året bør møblene sjekkes. Bruker du et beskyttende møbeltrekk og setter møblene under tak på vinteren kan du forlenge intervallene noe.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Sengemål
Utseende
Pris
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje