Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Teak solstoler

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Populære filtreringer

En solstol i teak er et elegant og praktisk valg til din hage eller balkong. Teak er et av de mest holdbare tresortene som finnes, og treets naturlige oljer beskytter det fra insekter og råte. Solstoler i teak har en naturlig skjønnhet som blir vakrere med tiden, og stolens eleganse og stil passer inn i alle hageinnredninger. Hos Trademax finner du et stort utvalg av solstoler i teak, som garantert kommer til å gi deg en avslappende stund i solen.

Solstol Teak - For en avslappende stund i hagen

Hva er fordelene med en solstol i teak?

Teak er et svært holdbart og slitesterkt treslag som er resistent mot vær og vind. Treets naturlige oljer beskytter det fra insekter og råte, som gjør at solstoler i teak har en lang livslengde. Dessuten har teak en unik naturlig skjønnhet og eleganse, som blir vakrere med tiden.

Behøver jeg vedlikeholde min solstol i teak?

Ja, akkurat som alle hagemøbler i tre, behøver din solstol i teak vedlikeholdes for å holde den i god stand under årene. Du bør rengjøre den regelmessig med en myk børste og mild såpe, og behandle den med teakolje for å beskytte den mot vær og vind. Det er også en god idé å oppbevare din solstol innendørs under vintermånedene, eller dekke den med et beskyttende trekk for å forlenge møbelets levetid.

Hvilken type av pute anbefales til min solstol i teak?

Det beste valget av pute til din solstol i teak, er en pute som er laget av et vannavvisende og UV-resistent materiale. Velg en pute som passer størrelsen på din solstol, og som kompletterer stolens stil og farge.