Store og små badekar med løveføtter

2 stk produkter
1980543.jpg
Populære filtreringer

Badekar med løveføtter... en romantisk klassiker som aldri går av moten! Tenk deg å synke ned i et fluffy berg av skum i et strort eller lite badekar med løveføtter i krom! Kandelaberen er obligatorisk! Trademax har elegante store og små badekar i holdbar og stabil sanitetsakryl. Drømmer du om å kjøpe et hvitt eller svart badekar med løveføtter billig, bør du sjekke ut vårt utvalg! Med levering helt hjem til døren kan du snart begynne å nyte og plaske i ditt vakre nye badekar - det er du verdt!

Badekar med løveføtter billig hos Trademax

Trademax tilbyr klassiske badekar med løveføtter billig, i flere ulike modeller og størrelser. Her finner du hvite eller svarte badekar med løveføtter i krom fra kjente leverandører som Bathlife og Noro. Alle badekarene holder høy kvalitet og er tilverket i sanitetsakryl, et material som har mange bra egenskaper. For eksempel kjennes materialet deilig ut mot huden, også når det ikke er oppvarmet av vannet. Dessuten blir det mindre glatt når det er vått og minsker dermed risikoen for å skli når du står i badekaret.

At badekar med løveføtter sprer en følelse av romantikk og eleganse i ditt baderom, kan nok alle og enhver være enige i. Men det finnes også praktiske fordeler med å ha en badekar på løveføtter eller på ben. Det føles både fresht og hygenisk å kunne komme til med vaskekosten under badekaret. Løveføttene - som alltid inngår i prisen - er justerbare noe som gjør installeringen av badekaret enklere.

Hvilket badekar med løveføtter passer best i ditt baderom? Er det et badekar med tradisjonelt sluttende design, der den ene siden er høyere enn den andre? Eller liker du bedre en mer moderne og rett variant? Uansett hvilken modell du foretrekker kan du finne den hos oss. Ta en titt her på siden og klikk hjem ditt nye badekar med løveføtter allerede i dag. Trademax leverer alltid varene hjem til deg! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål rundt ditt kjøp av badekar.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager