Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 10 av 10 produkter

Å få orden i dusjen gjør dusjingen enklere og morsommere, og det trenger ikke å være vanskelig. Du setter enkelt opp en praktisk og stilig dusjoppbevaring som gjør det enkelt å holde orden på sjampo og såpe. En dusjhylle eller dusjkurv gjør det også lettere å holde rent.

Få mer plass i dusjen med dusjhyller og dusjkurver

  • Hvor kan jeg plassere dusjhyllen min?

    Det finnes stilig og praktisk dusjoppbevaring i flere modeller. De er enkle å sette opp eller henge på dusjveggen. Ønsker du en hylle i hjørnet finnes det spesielle dusjhyller og dusjkurver som er laget for å passe i hjørner. Du kan enkelt henge dusjoppbevaringen som passer best på badet eller dusjrommet ditt over kanten av dusjveggen din, hekte rundt dusjholderen eller feste til veggen med sugeplugger. Det finnes også hyller som kan limes opp. Limet kan selvsagt fjernes ved flytting eller hvis du ønsker å pusse opp badet ditt.
  • Hvorfor er dusjkurver bra?

    En enkel og stilig dusjkurv er bra fordi den forhindrer at sjampo, balsam og andre flasker velter og faller i gulvet. Det vil også være lettere å holde dusjen ren med en dusjkurv fordi den er lett å ta av og rengjøre.
  • Trenger jeg en dusjhylle?

    Hvis du kompletterer dusjkurven med en stilig dusjhylle, får du ekstra plass der du kan plassere en vanntett høyttaler, legge en såpe eller legge andre ting du ønsker innen rekkevidde når du dusjer. Når dusjhyllen er på plass, vil du merke hvor mye lettere det er å holde dusjen ryddig.