1464642(1).jpg
Populære filtreringer

For deg som vil skape en luksuriøs og moderne innredningsstil på badet er en takdusj noe man må ha. Takdusjer gir en herlig dusjopplevelse takket være vannet som kommer ut over et større område. I motsetning til en vanlig dusjdyse, er en takdusj mer behagelig, ettersom vannet kommer rett ovenfra. Hos oss kan du velge blant mange ulike varianter av takdusjer. Vi har blant annet takdusjsett med både takdusj og separate dusjmunnstykker - perfekt om du vil kunne variere. På Trademax finnes dusjer til alle baderom og for alle budsjett.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilken takdusj skal jeg velge?

Trademax tilbyr en mengde forskjellige modeller på takdusjer. Hvis du vil lage en spa-lignende innredning på badet ditt, kan du se på dusjer som minner om en foss eller regndusjer. Disse gjør at vannet renner ut i en bredere stråle og gir en veldig god dusjopplevelse. Du har også muligheten til å velge om du vil ha en takdusj med blandebatteri eller en takdusj uten blandebatteri.

Hva skal jeg tenke på ved valg av takdusj?

Har du en mindre dusj kan takdusj med hylleplan være et bra alternativ. Hyllene er praktiske ettersom at de ikke tar så mye plass og du kan enkelt oppbevare produktene dine i dusjen. Hos oss på Trademax har vi også samlet populære og pålitelige merker, som Mora og HansGrohe takdusjer. Så klart kan du selv velge om du vil ha takdusjsett eller kjøpe takdusj og munnstykke separat.

Hvorfor takdusj?

For de av dere som ikke har badekar hjemme, er en takdusj en utmerket erstatning, ettersom du får en mye mer luksuriøs og behagelig dusjopplevelse. Med en stor takdusj og større taksil vil det føles som om du står i en tropisk regnskog og regnet siler ned.

Hvor høyt skal en takdusj sitte?

En god høyde å plassere takdusjen på er 215 cm fra gulvet og opp til underkanten. Det kan også være et bra alternativ å kikke på takdusjer med justerbar høyde. Deretter kan du enkelt justere høyden etter dine egne preferanser.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)