Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 3 av 3 produkter
Med hjelp av en dusjstol eller dusjkrakk får du stor hjelp på badet, spesielt når du skal dusje. En dusjstol eller dusjkrakk er bra for de eldre som kan ha vanskeligheter til å holde balansen i dusjen. Det passer også perfekt til barn som har større risiko for å skli, men det gjør det også enklere for foreldre som dusjer barna sine. Bla blant Trademax sitt utvalg og finn den dusjkrakken eller dusjstolen som p

Vanlige spørsmål og svar

  • Trenger jeg å ha en stor dusj for å få plass?

    Har du et stort bad med mye plass trenger du ikke å tenke på om dusjstolen eller krakken kommer til å passe. Har du derimot et lite bad med en mindre dusj trenger du å tenke på om den får plass. Det er også bra om du har ekstra plass til å sette den unna om dere er flere som bruker dusjen.
  • Trenger en dusjstol & dusjkrakk vedlikehold?

    Ettersom dusjstoler og dusjkrakker er laget av aluminium og plast trenger de ikke så mye vedlikehold. Men det er aldri feil å rengjøre dusjstolen din med et mildt rengjøringsmiddel, da får du bort fukt og såperester. Har du vann med mye kalk kan det være du trenger å tørke av dem etter dusj, på denne måten unngår du kalkflekker.
  • Kan jeg kjøpe dusjstol med ryggstøtte?

    Absolutt! Hos Trademax finner du dusjstol med ryggstøtte. Da kan du enkelt hvile ryggen samtidig som du dusjer.