Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 201 produkter
1
...
9

En kjøkkenmatte kan være en interiørdetalj som er pen, slitesterk og smussavvisende, samtidig som den gir en hyggelig følelse. Velg din favoritt når det gjelder kjøkkenmatter og bestill enkelt online hos oss.

Trivelig og koselig i kjøkkenet med en kjøkkenmatte

Finnes det noen kjøkkenmatter med håndverkstradisjon?

Ja, du kan for eksempel kjøpe en kjøkkenmatte som ser hjemmevevd ut, men moderne matter er praktiske og lette å ta vare på. De er ikke så tykke og tunge, men er lette å håndtere. Du kan ha en lang, smal matte ved komfyren og oppvaskbenken, og du kan ha et litt større og rektangulært kjøkkenteppe under bordet.

Hvordan rengjør jeg en vanlig, litt tykkere kjøkkenmatte?

Noen tepper kan rengjøres med skumvask, eller du kan ta dem ut og vaske dem manuelt med en børste og spyle dem med hageslangen. En matte kan lett bli stygg hvis den vaskes i maskin på feil måte, og dessuten blir den for tung når den blir våt for at en liten vaskemaskin skal klare det. Derfor er kjemisk rensing et trygt tips.

Hva gjør jeg med en kjøkkenmatte av plast?

Det finnes matter av PVC-plast som er både reversible og enkle å vaske. En slik matte kan du maskinvaske på 30 grader med et skånsomt program, og den er også enkel å tørke av hvis du skulle få en enkelt flekk på den. Selv om du har barn eller kjæledyr, synes de fleste at det er koselig med en kjøkkenmatte. Hvis du ikke vil ha et bart kjøkkengulv uten tepper eller matter, er plastmatter det mest lettvinte alternativet.