Spisebord & kjøkkebord til alle hjem

1 615 stk produkter
SALG
2077356(13).jpg

Frokost, lunsj, middag, kaffe, lekser eller jobb, uansett hva du bruker spisebordet og kjøkkenbordet til, er det viktig at det passer dine behov. Her finner du kjøkkenbord og spisebord av høy kvalitet til billige priser.

Spisebord i forskjellige varianter - Vi har det du søker!

Hvor høyt skal et spisebord være?

En bra høyde på et spisebord er mellom 72-75 cm, noe du finner hos Trademax. Vi tilbyr også spisegrupper der stolene er tilpasset etter størrelsen på spisebordet, da vet du at du får en komplett matchende sett med rett stoler.

Hvor stort gulvteppe til spisebordet?

Det du trenger å tenke på når du skal plassere et gulvteppe under spisebordet er å måle bredden og lengden på bordet, sånn at stolene ikke havner utenfor teppet. Utgå fra størrelsen på spisebordet og legg til 75 cm på alle sider, da får du målet som tepper bør være.

Hvilke modeller på spisebord tilbyr Trademax?

Hos Trademax finner du bord for alle smaker, både store og små. Vi tilbyr forskjellige størrelser, farger og materialer. Uansett om du vil ha et rundt spisebord eller et rektangulært, kanskje et spisebord i eik eller hvitt, finner du det helt sikkert hos oss på Trademax.

Kan jeg matche spisebordet & kjøkkenbordet med resten av min innredning?

Velg det spisebordet som du synes er fint og som du føler kommer til å smelte inn i hjemmet ditt. Vi har mange klassiske spisebord i tre som eik og teak. Vi har også kjøkkenbord i mer moderne stil med spesielle detaljer, for deg som vil ha noe som skiller seg litt ut. Spisebord i betong er en trend som fortsetter. Hos Trademax finner du en serie bord med topplate i betong som gir en rustikk sjarm og følelse.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG