categoryTopBlock

Spisebord & kjøkkebord til alle hjem

2 408stk. produkter
Bord
Kampanje

Frokost, lunsj, middag, kveldsmat, kaffepause, nattmat, lekser, surfing eller arbeid – hva du enn bruker ditt spisebord og kjøkkenbord til, så er det viktig at det passer til de behovene du har. Her finner du billige kjøkkenbord, spisebord og spisestuebord til alle hjem og alle smaker, i ulike størrelser, farger, runde bord, firkantete bord og bord av ulike materialer. Uansett om du vil ha et rundt spisebord, et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Ved å benytte deg av filtreringen i menyen til venstre kan du søke mer detaljert og velge for eksempel bredde, farge eller pris. Vi har et bredt utvalg av prisgunstige, billige kjøkkenbord av høy kvalitet. Her finner du billige kjøkkenbord og spisebord som passer alle hjem!

Et stort spisebord og kjøkkenbord av eik eller et lite, hvitt spisebord? Du finner spisebordene her hos oss!

Kjøkkenbordet er midtpunktet i alle hjem i hele Norge. Uansett om du bor i rekkehus, villa, leilighet, har en hytte eller campingvogn, så er spisebordet sentralt. Her treffes familien og inviterer venner, spiser festmåltider og frokost, har kaffepause, jobber, leser, ler og diskuterer. Alt hender rundt spisebordet - dette sentrale møbelet i hjemmet som virkelig er verdt å satse på. Som familie bør dere investere i et kvalitativt stort spisebord, for eksempel av eik, som tåler både søl, tusjpenner og annen slitasje, for det er her livet kommer til å leves. Et kjøkkenbord av høy kvalitet behøver ikke koste så mye og hos oss finner du mengder av billige kjøkkenbord i tidløst design! Hos oss på Trademax finner du spisebord i en flere ulike størrelser og materialer. Vi har både solide og stødige spisebord og små, runde, brede og smale spisebord for at de skal passe godt inn i ditt hjem, uansett om ditt nye spisebord skal stå i kjøkkenet, stuen, finstuen eller hvorfor ikke i hagestuen? Hos oss finner du store og små spisebord online til meget gode priser, uten at vi for den saks skyld har senket kvaliteten. Vi tilbyr billige kjøkkenbord for at du og din familie skal kunne nyte hverandres selskap under herlige måltider. De spisebordene vi tilbyr kommer fra merker som InLiving og Scandinavian Choice, og de finnes i en mengde varianter, som:

•    spisebord av eik
•    spisebord i teak
•    svarte spisebord
•    hvite spisebord
•    landlige spisebord
•    moderne spisebord
•    trendy spisebord
•    spisebord i akasietre

Utover disse modellene finner du ytterligere flere varianter hos oss. Ta en titt blant våre vakre, lekre, kule, herlige og billige kjøkkenbord og kompletter gjerne med passende stoler fra vårt brede utvalg av spisebordstoler!

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje