Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Fine spisestuestoler & kjøkkenstoler

2336 stk produkter
Viser 24 av 2336 produkter
1
...
98

Populære filtreringer

La ditt kjøkken utstråle en følelse av harmoni. Gjør det til en plass der man i ro kan lage maten, deretter slå seg ned sammen med familien for å nyte et godt måltid.

Det finnes mange familier i Norge som er fanget i den såkalte tidsklemma. Det er jobb, treninger og en hel haug andre aktiviteter som tar mye tid. Da er det godt å samles rundt et måltid. Og i litt større anledninger så kan det være at man sitter og nyter et lengre måltid rundt spisebordet. Da kan det være greit å ha litt komfortable stoler å sitte på. Eller det kan være at du vil pusse opp spisestuen litt, uten å gjøre for mye jobb. Da kan også nye stoler ha mye å si på følelsen og utseende til rommet.

Innred kjøkkenet eller spisestuen med stil! Hos Trademax finner du garantert spisestoler som passer til det nye kjøkken eller-spisestuebordet. Ta en titt på vårt sortiment og velg ut dine favoritter.

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål!

Billige spisestoler online på Trademax

Enten du har behov for kjøkkenstoler eller stoler til spisestua, så glir stolene fra Trademax rett inn. Vi har stoler i et mangfold av stilarter, utforminger og materialer. Her kan du virkelig skreddersy looken i rommet der stolene skal få stå. Noen har kanskje sin spisebase på kjøkkenet, andre har stue og kjøkken i ett, mens andre til og med har en egen stue for spisemøblene. Uansett hvordan det ligger an, så trenger man jo gode stoler å sitte og spise i. Dersom du er ute etter billige spisestoler som attpåtil gir deg en følelse av komfort og velbehag, ja da har du klikket deg inn på rett sted. Her er det noe for enhver smak!
Å bestille møbler på nett har aldri vært enklere. Nå kan man enkelt klikke på det som står på ønskelista, og etter noen dager har man det enten på døra eller på det lokale postkontoret. Du kan få hypermoderne stoler i ulike utførelser, samt vintage/retrostiler, også her i ulike varianter. Slik kan du velge deg det presise uttrykket som vil kle spiseområdet ditt best. Noter deg også at stolene har mange potensielle bruksområder. De kan kombineres på mange måter, for eksempel som arbeidsstol/skrivebordstol, spisestol etc. Velg deg en eksklusiv og storslått stol, en mer enkel og tidløs stol, eller en spesiell og kul retrostol. Se også om du foretrekker lang eller kort rygg, bredt eller smalt sete, og hvorvidt du vil ha en stol du kan kombinere som arbeidsstol eller ei. Valgene er dine!
Her er noe av det du kan boltre deg i av stoler hos Trademax:

  • Svingstoler med svart PU og krombein
  • Lenestoler i stoff med trebein
  • Svingstoler i plast og massiv eik
  • Klassiske stoffstoler med trebein

Dette er et ørlite knippe av de mange valgene. Det beste er om du bare hopper i det og finner dine favoritter!