Kjøkkensofa & pinnesofa

12 stk produkter
Kampanje
840804(1).jpg

Leter du etter en billig kjøkkensofa finner du den hos oss på Trademax! En klassisk pinnesofa passer like godt som sittebenk, oppbevaringsplass eller vakker kjøkkeninnredning. Vi er mange som har drømt om å en gang ha en liten kjøkkensofa som pryder kjøkkenet. Sittemøbelet som gir en naturlig plass til avslapping og mingling samtidig som den oser sjarm og tilfører liv og karakter til hjemmet. Kjøkkenmøbler som for eksempel pinnestoler kan på en enkel måte komplettere kjøkkensofaen og skaper en genuin følelse. Ta en titt i vårt brede sortiment!

Innred kjøkkenet med en fin og praktisk kjøkkensofa

En kjøkkensofa er et praktisk sittemøbel, perfekt til å synke ned i for en liten stund mens maten blir tilberedt i ovnen eller på komfyren. Den passer like godt som et minglemøbel, et knutepunkt til å samle seg rundt før middagen med venner og familie. Ved å kjøpe en kjøkkensofa med oppbevaring kan du dessuten legge unna alt du behøver ha i kjøkkenet, men ikke nødvendigvis vil ha framme. Det er nok mest vanlig å velge en hvit kjøkkensofa som fører tankene til romantisk landlig innredning, men hos oss finner du også kjøkken- og pinnesofaer i en mer moderne stil og du kan derfor med letthet kjøpe en svart kjøkkensofa som blir en minst like stor suksess som en hvit. Kanskje har du arvet en gammal kjøkkensofa, men vil gi den nytt liv? En ny pute til kjøkkensofaen gjør en stor forskjell og som alltid finner du også slike tilbehør på hjemmesiden. 
 
Har du et lite kjøkken som ikke rommer en kjøkkensofa kan du naturligvis finne et annet sted til møbelet. I et hjem med nedtonet innredning og moderne stil kan kjøkkensofaen for eksempel være en skikkelig bestselger med sin uventede utførelse. Våg å tøye på grensene og ta steget mot en mer modig innredningsstil. I et hjem med mer landlige trekk gjør seg sofaen aldeles utmerket uansett hvor i hjemmet du plasserer den. En kjøkken- eller pinnesofa som ønsker dine gjester velkommen i entreen føles som en like selvfølgelig fulltreff som å ha møbelet i kjøkkenet. 
 

Billig innredning online

Trademax.no er alltid åpen når du har tid til å handle som betyr at du enkelt kan finne en billig og lekker kjøkkensofa til ditt hjem når det passer deg. Dessuten har du alltid 10 års garanti på sofaer du kjøper hos oss. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Vaskbar
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Avtagbart stoff
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje