Kjøkkensofa & pinnesofa

7 stk produkter
Kampanje
701191(1).jpg

En kjøkkensofa og en pinnsofa var tidligere møbler der man etter måltidene kunne hvile og til og med ta en kort lur. Etter pausen på sofaen var det igjen tid for å arbeide. I dag har kjøkkensofa og pinnesofa en annen betydning. I stedet kan du sitte i en pinnesofa og vente på at maten skal bli ferdig. Myke kjøkkensofaer med armlener gjør ventetiden komfortabel. Selv om noen kjøkkensofaer er litt vintage, har de fleste et moderne uttrykk i designen sin. Hos oss på Trademax kan du velge en kjøkkensofa eller pinnesofa i flere farger og utførelser.

Innred kjøkkenet med en fin og praktisk kjøkkensofa

Kan jeg ha en kjøkkensofa ved en kjøkkenøy?

I et moderne kjøkken med en kjøkkenøy har du kanskje noen barstoler. Alle vil ikke sitte på slike stoler. De kan være vanskelige å komme seg opp i for eldre personer. Derimot kan de sitte behagelig og avslappet i en myk og behagelig kjøkkensofa eller en klassisk pinnesofa.

Har en kjøkkensofa ryggstøtte?

Det finnes kjøkkensofaer som både har rygg- og armlener. Noen av sofaene har plass til to eller tre voksne personer. I en slik sofa sitter du og dine gjester behagelig.

Hvilke materialer finnes i en kjøkkensofa?

I et kjøkken oppholder du deg ofte. Derfor må sofaene ikke bare være komfortable, men også slitesterke. Flere sofaer har tre i ben og ramme. For å sitte mykt har de sitteputer med polyuretanskum. Stoffet kan selvfølgelig variere, kunstlær er en variant. Du finner kjøkkensofaer med forskjellige stoff og design hos oss på Trademax.

Kan jeg ligge og sove i en kjøkkensofa?

Egentlig er de fleste moderne kjøkkensofaer ikke beregnet for å sove i. Det finnes imidlertid noen som du kan slumre i en kort stund.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje