Brikker & tallerkener

28 stk produkter
Kampanje
a0b39ad0df6576a1d3e4932fd2eea1ac3f53901c.jpg

Server middagen på vakre fat eller overrask partnern din med frokost på et fint brett! Her finner du en mengder av vakre underlag og brett i forskjellige stiler. For de av dere som leter etter nyttige brett å servere middag på, har vi mange stilige varianter som setter maten i fokus. Her finnes også praktiske brett som du “henger” over sofaens armlene – perfekt til morgenkaffen. I tillegg til serveringsfat og underlag, kan du også kjøpe dekorative brett for å sette lys på eller kanskje små planter i fargerike krukker.

Runde, rektangulære eller kvadratiske brikker

I vårt sortiment av brikker og underlag kan du garantert finne noe som passer. Vi har samlet alle tenkbare former og farger, for at du skal finne noe som passer akkurat deg og din innredning. For deg som liker den lyse og landlige stilen finne vakre brett fra In Living, disse er laget av tre og malt i hvitt som "flakket" for å se antikke ut. Vi tilbyr også klassiske og elegante brikker og serveringsfat av stål med dekorative mønster. Et fint brett er perfekt å bære inn bursdagsfrokosten på, eller å servere gløggen på under julen. 

Når du vil presentere salaten på en ekstra fin måte, eller når du vil legge opp det nygrillede kjøttet litt finere enn vanlig, kan du bruke vakre serveringsbrett. Vi tilbyr både stilrene porselensfat i hvitt, men også mykere former og andre materialer, for eksempel granitt eller skifer. Vi har herlige brett som finnes i en hel serie, her kan du for eksempel finne matchende produkter til bad eller kjøkken.

Her hos oss på Trademax har vi et bredt sortiment av ulike serveringsbrett. Uansett om du trenger et serveringsbrett for å kunne spise frokosten din på sengen eller til kaker, så har vi alt du trenger online her hos oss.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje