Serveringsfat

10 stk produkter
Kampanje
1941539(3).jpg

Det sies at vi spiser med øynene, og det stemmer nok. Pass på å dekke bordet vakkert for middagsgjestene dine, fordi borddekkingen og dekorasjonene er halvparten av gleden. Med våre fine serveringsfat kan du enkelt skape en feststemning som passer både til festen og den romantiske middagen. Vi tilbyr både serveringsfat i glass og serveringsfat i porselen. I tillegg til fine serveringsfat kan du også kjøpe smarte kjøkkenutstyr hos oss, for eksempel nye skjærebrett i tre til å servere middagen på og skjære maten på. For alle bakeentusiaster er våre kakefat et must. Her kan du velge mellom eksklusive varianter i både glass og metall, samt i ulike farger. Et kakefat er perfekt for nystekte kaker, men fungerer også bra for å servere frukt. Vi har også praktiske muffinsformer i silikon, perfekt for deg som liker å bake. Ta gjerne en titt på vårt utvalg, vi har ofte salg og rabatter på populære interiørprodukter. Når du bestiller serveringsfatet ditt hos oss på Trademax, kan du regne med å få det raskt hjem.

Hvilken størrelse på serveringsfat bør jeg ha?

Det er alltid bra å ha en samling med serverings- og oppleggingsfat i ulike størrelser. Hvis du skal servere kaffe og småkaker, vil du kanskje ha små serveringsfat, mens hvis du skal servere en stor, deilig og mettende salat, kan det være foretrukket med et stort serveringsfat. Gjør borddekkingen mer spennende med ulike former på serveringsfatet - vi har både runde serveringsfat, firkantede oppleggingsfat, langstrakte serveringsfat og serveringsfat i forskjellige former.

Hva kan jeg servere på mitt serveringsfat?

Server middagen på vakre serveringsfat! Her finner du serveringsfat til alle anledninger, enten du skal servere en stor salat, legge en plankebiff på en plankebrett, eller rett og slett ønsker å legge opp fruktene på et vakkert serveringsfat. Serveringsfat i ulike varianter er viktige komponenter i kjøkkeninnredningen og noe som virkelig kan prege innredningen. Uansett om du liker stilrene detaljer i dempede farger som grått, svart og hvitt, eller om du liker mer fargerike detaljer, kan du garantert finne et fat du setter pris på hos Trademax.

Hva er fordelene med serverings- og oppleggingsfat?

Å servere maten pent er en viktig del av måltidsopplevelsen. For det er definitivt mye hyggeligere når maten du har brukt tid og krefter på å lage, blir servert på et vakkert og tiltalende serveringsfat. Det er ikke bare tiltalende for øyet med et pent serveringsfat, det er også utrolig praktisk under dine herlige familiemiddager.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje