Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Serveringsbrett

16 stk produkter
Viser 16 av 16 produkter

Populære filtreringer

Her hos oss på Trademax har vi et bredt utvalg av ulike serveringsbrett. Uansett om du trenger et serveringsbrett for å spise frokost på sengen eller for å servere kaker, har vi alle typer serveringsbrett og matbrett du trenger online her hos oss.

Hvilke typer serveringsbrett har dere?

Vi har mange forskjellige typer brett for å dekke alle dine serveringsbehov her på Trademax. Skal du ha en piknik i hagen? Da kan et brett med kanter være bra, slik at ikke maten sklir av. Vi har også brett for kaker med tilhørende lokk og serveringsfat hvor du kan servere kaker eller frukt for eksempel.

Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper et serveringsbrett?

Først og fremst, hva trenger du brettet til? Skal du spise frokost på sengen, altså et frokostbrett? Å bære maten eller kaffen din fra punkt a til punkt b - et matbrett? Kanskje tenker du at det skal fungere som dekorasjon med lysestaker eller en vase med blomster på - et dekorasjonsfat? Et firkantet serveringsbrett er enklest å bære med to hender, mens et rundt kan bæres med en hånd. Skal du bruke serveringsbrettet til koselige lange morgener med frokost på sengen, kan et frokostbrett være å foretrekke. Hvis det er mange i familien, kan et litt større brett være mer praktisk enn de mindre.

Kan jeg dekorere med et serveringsbrett?

Absolutt! Å bruke et serveringsbrett som en del av en stil med pyntegjenstander, lysestaker og vaser kan bli veldig fint. Et rundt serveringsbrett kan se super stilig ut på et rundt sofabord for eksempel. Et fint serveringsbrett kan du oppbevare synlig på kjøkkenbenken lent mot veggen, eller som et sted der du plasserer krydder og oljer du vil ha fremme.