Serveringsbrett

Viser 93 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Praktiske og dekorative serveringsbrett til kjøkkenet ditt

Her hos oss på Trademax har vi et bredt sortiment av ulike serveringsbrett. Uansett om du trenger et serveringsbrett for å kunne spise frokosten din på sengen eller til kaker, så har vi alt du trenger online her hos oss.

Hva har dere for ulike typer av serveringsbrett?

Vi har mange forskjellige typer av brett til kjøkkenet ditt her på Trademax. Skal du ha en piknik i hagen? Da skal du kanskje velge et brett med kanter, sånn at maten ikke glir av. Vi har også fat til kaker med medfølgende lokk og serveringsbrett hvor du for eksempel kan servere kaker eller frukt.

Hvilke materialer er serveringsbrettene laget av?

Her på Trademax.no har vi både billige og prisgunstige brett til kjøkkenet ditt. Vi har enkle serveringsbrett i plast, men også mer stabile varianter i tre, porselen, metall og keramikk. Hos oss er det noe for enhver smak og stil.

Har dere serveringsbrett med håndtak, for eksempel til frokost?

Ja, det har vi. På nettet hos oss på Trademax finnes det brett med håndtak på. Disse fungerer bra til frokost, eller hvis du foretrekker et brett med utfellbare ben som er spesielt designet for å kunne ha i sengen.

Kan jeg få hjelp?

Vi på Trademax.no finnes her for deg som kunde og hjelper deg med det du trenger. Velkommen til oss og finn din favoritt blant våre serveringsbrett, og bestill deretter enkelt, smidig og praktisk.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje