Tillbehør peiser

19 stk produkter
Kampanje
645630(1).jpg
Hos Trademax finner du alt du måtte trenge for å lykkes med peisen din og oppvarmingen. Vi tilbyr mange ulike peistilbehør som gjør bruken enklere for deg. Velkommen til å utforske Trademax store sortiment av tilbehør til peis.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilke ulike tilbehør til peis kan jeg kjøpe hos Trademax?

Hos Trademax kan du finne mange forskjellige tilbehør til peis av høy kvalitet. Bla blant beskyttelsesgitter, peisvifte og redskapsstativ for å finne det som passer til deg og hjemmet ditt. Alle våre produkter er nøye utvalgt, noe som gjør oss sikre på at du blir fornøyd med det nye kjøpet ditt.

Hvilke tilbehør trenger jeg?

Det kommer an på hvilken type av peis du har kan du trenge tilbehør etter den. Men generelt så trenger du et peisstativ med redskap som gjør det lettere å tenne i peisen. Det er bra med beskyttelsesgitter som minsker risikoen for ulykker. Spesielt om du har dyr og små barn hjemme. Da er det aldri noe galt med en ovnsvifte som sprer varmen i hele hjemmet ditt.

Hvordan fungerer en ovnsvifte?

Gjennom å plassere viften oppe på peisen så varmes den opp ved kontakten av viftens fot og ovnens varme. Med andre ord så drives viften av ovnens varme. Med tanke på at du kan plassere viften til hvilken side du vil, kan du selv bestemme hvilken retning du vil varmen skal spres. Dette gjør ovnen til en målrettet varmekilde og du kan dermed redusere vedforbruket.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje