Tillbehør peiser

14 stk produkter
1307286(5).jpg

Hos Trademax finner du alt du kan tenke deg å trenge for å skape en varm og koselig atmosfære med din peis og ildsted. Vi tilbyr et bredt utvalg av forskjellige peistilbehør samt tilbehør til din ildkorg og ildsted, alt for å gjøre bruken enkel og ikke minst trygg for deg. Velkommen til å utforske Trademax sitt store utvalg av peistilbehør.

VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Hvilke ulike peistilbehør kan jeg kjøpe hos Trademax?

Hos Trademax kan du finne mange forskjellige høykvalitets tilbehør til din peis og ildsted. Bla gjennom gnistgitter, gnistskjerm, peisbeskyttelse, peisvifte, brensel til vedovn og bioetanolpeis, redskapsstativ og mye mer for å finne akkurat det du trenger. Alle våre produkter er nøye utvalgt, noe som gjør oss sikre på at du vil bli fornøyd med ditt nye kjøp.

Hvilket tilbehør trenger jeg til min peis eller ildsted?

Avhengig av hvilken type peis du har, kan du trenge ulikt tilbehør. Men generelt sett vil du trenge et ildsted med redskaper som en ildgaffel, som gjør det enklere å fyre opp. Det er også bra å ha et gnistgitter eller en gnistskjerm for å redusere risikoen for ulykker, spesielt hvis du har dyr eller små barn hjemme. Det er også alltid fint å ha en peisvifte som sprer varmen i hele hjemmet ditt.

Hvordan fungerer en peisvifte?

Ved å plassere viften oppå peisen, blir den oppvarmet via kontakten med viftefoten og varmen fra peisen. Med andre ord drives viften av varmen fra peisen. Du kan plassere viften i hvilken som helst retning du ønsker, slik at du selv kan bestemme hvilken retning varmen skal spre seg. Dette gjør peisen til en målrettet varmekilde, og du kan dermed redusere vedforbruket og strømforbruket, noe som er bra for både miljøet og lommeboken!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)