Sminkespeil

14 stk produkter
Kampanje
1211047(1).jpg
Populære filtreringer

Fiks den perfekte sminken ved hjelp av et sminkespeil fra Trademax.no. Det finnes mange varianter av sminkespeil som for eksempel bordspeil, håndspeil og portable speil. Portable speil er praktiske da de er lette å ha i vesken når du er på farta, eller bare for å kunne bevege deg når du sminker deg hjemme. Et speil med forstørrelse kan gjør det lettere både når du bruker sminke eller ansiktspleie. Det viktigste er at du velger et sminkespeil som passer behovet ditt, men også matcher og passer inn på badet. Finn din favoritt blant forskjellige modeller og design.

Sminkespeil til sminkehjørnet ditt

Når sminken skal på trenger du både lys og et bra speil, for å kunne se deg selv skikkelig. Hos oss på Trademax har vi speil du trenger som både er billige og gir en fin innredningsdetalj på badet.

Sminkespeil kommer i mange ulike utførelser. De kan være frittstående på fot, disse er portable og kan plasseres der du ønsker. Det finnes også sminkespeil som er veggmonterte, enten med skruer eller med sugekopp. Et sminkespeil trenger ikke nødvendigvis plasseres på badet, men kan også plasseres der du har plass og det er en fordel med bra lys. Hvorfor ikke lage et sminkehjørne? Hvor du kan ha sminkespeilet, sminkebordet, en komfortabel stol og god oppbevaring for å samle alt du trenger for å kunne sminke deg, eller for å utføre din hudpleierutine.

Hva er bra å tenke på når man skal kjøpe sminkespeil?

Tenk på hvor du vil at speilet ditt skal stå. Har du et sminkebord den skal henge over eller skal du ha den på badet? Kan det henge på veggen eller skal den stå på en hylle? Vi på Trademax har sminkespeil online, for både montering på vegg og de som er selvstående.

Har dere forskjellige størrelser på sminkespeil?

Ja, vi har et par stykker forskjellige størrelser å velge blant våre sminkespeil. Trenger du et større speil for å henge på veggen har vi på Trademax sånne også. Noen sminkespeil finnes også med glødepærer, sånn at du skal kunne se bedre.

Har dere sminkespeil med forstørrelseseffekt?

På Trademax.no har vi også forstørrelsesspeil. De passer for eksempel til ansiktspleie eller når du trenger å sminke deg et annet sted enn på badet. Du kan kanskje ta det med deg om du skal noe?

Sminkespeil til sminkehjørnet, finnes det?

Vil du ha et eget sminkehjørne hjemme med bord til? Da kan du kjøpe et sminkespeil med glødepærer hos oss på Trademax.no. Vi hjelper deg gjerne med valg av sminkespeil og sørger for at du får hjem favoritten din enkelt, billig og komfortabelt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje