Speil på nettet

929 stk produkter
SALG
1316387(10).jpg

Det er ved hjelp av et speil som vi får funksjonelle og vakre hjem. Et speil har nemlig flere roller for oss mennesker, og det er opp til hver enkelt av oss å bruke den på måten som vi mener er best. Et speil er med andre ord mye mer enn bare en nyttig detalj når vi vil kamme håret, sminke oss eller bare sette i linsene - det er også en vakker og effektiv interiør detalj som gjør mye for å forbedre et rom. Speil ser imidlertid forskjellige ut i forskjellige rom, men det er allikevel aldri feil å våge å være kreativ med speil. Hvis du klarer å treffe riktig vil du få uforutsigbare effekter!

Et speil i gangen og øvrigt i hjemmet

Speil vil alltid ha det viktige formålet med å tilfredstille våre behov, og det er nok mange i dag som ikke ville være i stand til å klare seg uten et speil i hjemmet. Med hjelp av den får vi se hvordan vi ser ut for dagen og kan gjøre de justeringer som vi ønsker uten problem. Et speil er med andre ord en av nøklene til å sikre at morgenen blir bedre og at vi kan forberede oss på den beste måten og ta oss igjennom hverdagen. Med speilet kan du se alt det du tenger, et speil i gangen eller speil på soverommet får du det rette overblikket og dessuten en ekstra detalj som vil komme til nytte i dine rom.

Speil er også en måte for deg å gjøre en stor forandring i forskjellige rom, spesielt hvis de i utgangspunktet føles trangt og begrenset. Med et speil i en bra størrelse vil du gi rommet en ekstra dimensjon og betydelig mer luft. Du skaper på denne måten en helt annen atmosfære, der rommet får en helt annen identiet og der du kan bruke speilet på en praktisk måte. Du får med andre ord to ønskelige effekter av et speil i entreen eller soverommet - blant annet den speilenede effekten, men også effekten som gir plass og luft til et trangt hjørne av ditt hjem.

Våg å velge et annet speil på badet

Når vi snakker om speil i badet er det som oftest speil i form av speilskap eller noe lignende. Praktisk, bra og på mange måter et godt valg i baderommet, men bare fordi det er bra og praktisk betyr ikke det at det er den beste eller fineste løsningen for ditt baderom. Det finnes så mange ulike vakre speil på markedet og kanskje drømmer du om å ha noe spesielt i ditt bad, eller i noen andre av dine rom? Der er her kreativitenen skal få lov til å flyte, og derfor oppfordrer vi deg til å tenke litt annerledes og se muligheter med mange av speilene som vi har i vårt sortiment.

Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Her finner du speil med gull ramme, et rundt speil, et speil med sølv ramme eller hvitt speil. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG