Putetrekk

Viser 705 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Gjennom å bytte putetrekkene dine kan du enkelt skape forandring i innredningen din. Kanskje du vil pynte med lysere farger når våren kommer og deretter bytte til mattere farger om høsten og vinteren? Her kan du kjøpe billige putetrekk i fine og trendy design, med andre ord trenger det ikke være dyrt å gjøre om der hjemme. I sortimentet kan du velge blant en mengder av ulike stiler, for eksempel den mer marine stilen med motiv av anker og farger som rødt, hvitt og blått. Vi har også mer spirituelle putetrekk med fjærer, drømmefangere og motiv av Buddha.

Stort utvalg av billige putetrekk

Hos oss på Trademax kan du velge blant et stort sortiment av prisgunstige og billige putetrekk av høy kvalitet. Vi har samlet mange fine og populære varemerker som blant annet Lord Nelson og Be Basic. Match gjerne putetrekkene dine med pledd og tepper – dette finner du også hos oss! Å handle dine hjemmetekstiler online er enkelt og behagelig, dessuten får du en bra oversikt over vårt sortiment. Avhengig av størrelsen på putene dine, kan du velge mellom forskjellige størrelser på putetrekkene hos oss.

Fine dekorasjonsputer passer bra i nesten alle rom i hjemmet. I gangen kan de pynte krakken, på kjøkkenet passer de perfekt i kjøkkensofaen og så klart blir det vakkert å legge noen pynteputer i den nyoppredde sengen. La gjerne putetrekkene dine matche gardiner, tepper og matter så føles innredningen litt mer gjennomtenkt og helhetlig. Hos oss finnes alt du trenger for å skape en stor eller en liten forandring i hjemmet. Å begynne med å bytte ut putetrekkene mot nye, er en effektiv måte å raskt skape en forandring i hjemmets innredning.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje