Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Dekorfolie

39 stk produkter
Viser 24 av 39 produkter
12
Fresh opp kjøkkenbenken din eller gi nytt liv til de gamle møblene dine. Bruk av flisdekor er ubegrenset der du raskt og enkelt kan gi overflatene i hjemmet ditt en moderne stil. Slipp løs kreativiteten din og bestill din nye dekorplast billig fra Trademax.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvor kjøper jeg flisdekor og dekorplast?

  Hos oss på Trademax kan du finne dekorplast og flisdekor i en mengde forskjellige farger og mønster. Vi har dekorplast i tre, marmor, flis og mange flere. Uansett hvilken stil du foretrekker finner du helt sikkert noe som matcher behovet ditt hos oss på Trademax.
 • Hvor kan jeg bruke dekorplast?

  Alle glatte overflater som er frie fra støv og fett kan du dekoreres med dekorplast. Velg selv om du vil feste dekorplasten din på kjøkken luker, bord eller kanskje på benkeplaten din. Det er mange bruksområder. Bare husk å rengjøre overflaten med såpe og vann, og la det tørke før du monterer dekorplasten din.
 • Hvordan innreder jeg med flisedekor?

  Med selvheftende flisdekor kan du enkelt oppgradere kjøkkenet ditt eller badet. Du fester dekoren til din eksisterende flis og flisen får umiddelbart et nytt og friskt uttrykk. Flisedekoren er laget av selvheftende vinyl og egner seg utmerket til innredning innendørs.
 • Hvordan tar jeg bort dekorplasten og flisdekoren?

  Varm opp dekorplasten med en hårføner og dra forsiktig av den. Den skal ikke dra med seg noe, hvis underlaget var grundig forberedt før installasjon. Skulle det være limrester igjen kan du enkelt vaske det bort med såpe og vann.
 • Hvordan monterer jeg dekorplast?

  Rengjør underlaget og la det tørke helt. Mål rett mengde dekorplast i forhold til møblene. Plasser plasten på møblene og bruk et verktøy med glatt overflate for å få bort luftboblene. Begynn fra midten og jobb deg utover mot kantene. Klipp av overflødig flisedekor og la stå i 24 timer.