Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 2 av 2 produkter
Har du et rom som oppleves litt tomt, der det føles som om noe savnes? Da kan wallstickers være løsningen for deg. Hos Trademax kan du finne en mengde forskjellige wallstickers som passer alle hjem. Velkommen til å utforske vårt store sortiment av wallstickers billig online.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva skal jeg tenke på ved valg av wallstickers?

    Ettersom det finnes mange forskjellige motiv av wallstickers å velge mellom, trenger du først å ha bestemt hvor du vil plassere din nye innredningsdetalj. Du trenger også å ha klart for deg hvor stor yte på veggen du har å utnytte, da mange wallstickers kommer i ulike størrelser. Når du først har bestemt deg, er det ingenting som kan stoppe deg. Bestill den wallstickers du synes er det vakreste og som utfyller hjemmet ditt.
  • Kan jeg kjøpe wallstickers til barnerommet?

    Så klart kan du det! Hos Trademax finner du wallstickers i mange forskjellige utførelser som passer til barn. Vi har wallstickers med dyr, stjerner, skyer og mange flere. Velg det motivet som du synes passer barnet ditt og barnerommet best.
  • Hvordan innreder jeg med wallstickers?

    Wallstickers fester du på den veggen i hjemmet ditt som du synes trenger noe ekstra. Hvilken vegg i hvilket rom bestemmer du selv. Det er det som er fordelen med wallstickers, at de passer hvor som helst. i stuen er det fint med et vakkert ordspråk og på kjøkkenet kan det være passende med en tekst om kaffe.