Databord

19 stk produkter
Kampanje
663665(7).jpg

En gang i tiden var et databord noe unikt og uvanlig. I dag har praktisk talt alle en datamaskin, og databordene er like vanlige som alle andre møbler. Hos oss finner du et variert utvalg av rimelige databord, alt for at du skal få en behagelig arbeidsplass eller gamingplass.

Lag en spesiell plass til datamaskinen din med et databord

Hva er fordelene med et databord?

Når du velger et databord, får du en type skrivebord som er tilpasset akkurat din datamaskin. Fordelen med det er dels at du har en plass reservert til tastaturet, dels at det finnes naturlige steder å lede bort kablene. Noen databord kan også heves og senkes, noe som gir deg større fleksibilitet.

Hvilket databord skal jeg velge?

Faktorene du bør tenke på når du velger ditt databord hos oss er hvilken størrelse du vil ha, hvilken stil som passer deg, og hvilke funksjoner du eventuelt vil at ditt databord skal tilby. Tenk også på hvilke behov du kanskje vil ha i fremtiden når det gjelder området der du sitter med datamaskinen din.

Hvor bør jeg plassere mitt databord?

Først og fremst bør du tenke på å plassere databordet ditt slik at du unngår lysreflekser fra vinduet. Vennligst snu bordet slik at du kan se ut gjennom vinduet i stedet. Du kan også plassere databordet ditt ved siden av et vindu og vinkle dataskjermen slik at lyset ikke faller direkte på den. Ha gjerne databordet ditt der du kan sitte uforstyrret, slik at du kan jobbe effektivt. Sørg for at du har plass til en god stol og andre ting du kanskje trenger rundt deg.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje