Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 9 av 9 produkter

Er du en skapende og kreativ person som elsker å tegne eller lage tegninger? Da leter du sikkert etter et godt tegnebord for arbeidet ditt. Et godt tegnebord bør kunne vinkles slik at du kan sitte oppreist, men likevel være nær arbeidet ditt. Tegnebordet bør ha god plass på skriveflaten og ha tilstrekkelig med oppbevaring. Tegnebordet skal være en arbeidsplass, og det er viktig at den passer deg og dine behov. Vi har ulike modeller i forskjellige utførelser å velge mellom.

Lag deg en ekte skaperplass med et tegnebord

Finnes det hev- og senkbare tegnebord?

Vi har modeller som er hev- og senkbare for deg som noen ganger velger å stå opp og arbeide. Å kunne variere arbeidsstillingen er bra for å unngå belastningsskader. Vi har tegnebord som kan heves til vanlig benkehøyde og senkes til skrivebordshøyde.

Hvilke materialer er tegnebordene laget av?

Våre tegnebord er enten av naturlig tre eller lakkert MDF. Noen er helt i tre, som da kan være ubehandlet, lakkert eller malt. Et tegnebord har en metallramme. Vi har også et juniortegnebord laget av polypropen. Velg den stilen på bordet som passer din øvrige innredning eller som du liker spesielt godt. Hvis du skal ha tegnebordet hjemme, passer det kanskje bedre med en modell som passer inn i hjemmemiljøet.

Kan jeg bruke en vanlig stol til tegnebordet?

Det går absolutt bra, da de fleste modeller har samme høyde som et vanlig skrivebord. Noen kan også justeres for å få riktig høyde. Mange velger å bruke en krakk til tegnebordet, siden du arbeider over bordflaten.