Hev og senkbart sofabord

4 stk produkter
658454(1).jpg

Tilhører du også dem som sitter i sofaen og jobber? Det er ikke helt uvanlig, selv om en ergonomisk ekspert ikke ville anbefale det. Med bærbare datamaskiner på fanget og puter bak ryggen. Ville det ikke av og til vært deilig om sofabordet kunne doble som en arbeidsplass? Det kan det. Hvis du kjøper et hev- og senkbart sofabord fra oss på Trademax.

Gjør stuen mer praktisk med et hev senk sofabord

Hvilke fordeler har et hev senk sofabord?

Du som jobber sittende i sofaen har allerede tenkt at det ville være fantastisk med et hev- og senkbart sofabord å sette bærbare datamaskinen på når du trenger å endre posisjon. Men også du som er litt eldre og trenger en høyere lenestol for å lettere reise deg opp, kan sette pris på bordet som passer både din høyde og barnebarnets.

Hvordan tar jeg vare på mitt hev- og senkbare sofabord?

Tørk enkelt av med en godt oppvridd, myk klut, eventuelt med litt mild såpeoppløsning hvis det trengs. Bruk ikke sterke rengjøringsmidler på det hev senk sofabordet ditt. Hvis bordet ditt har en glassflate, kan du bruke vanlig vindusvask og tørke med en mikrofiberklut, eller hvorfor ikke det gode gamle husmorstrikket: avisark. Da slipper du striper på glassflaten.

Er det hev- og senkbare sofabordet bare praktisk?

Nei, du trenger ikke bekymre deg for å ikke få den stilen og skjønnheten du ønsker hjemme i stuen din. Våre hev- og senkbare sofabord er vakre å plassere ved siden av sofaen eller lenestolen din. Du kan enkelt kombinere noe praktisk med den looken du søker. Alt i ett, akkurat som du vil ha det.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)