categoryTopBlock

Sofabord for alle smaker

2 777stk. produkter
Bord
Kampanje

En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet. Vi har et stort utvalg av billige salongbord til alle smaker og innredninger på nett. Uansett om du leter etter et stuebord i eik, valnøtt, glass, et rundt sofabord eller et salongbord som ser antikt ut, så finner du garantert et sofabord i et design og en størrelse som passer deg. 

Billige salongbord i eik og glass

Vi tilbyr sofabord i en mengde ulike farger, former og materialer. Leter du etter et stuebord i valnøtt? Eller et salongbord i marmor? Ved å benytte deg av filtreringen til venstre kan du for eksempel velge å bare lete etter sofabord i svart og stuebord i hvit farge, salongbord i valnøtt eller eik, eller bare se visse varemerker. Vi er like nøye med kvaliteten på våre sofabord som vi er med å kunne tilby noen av markedets laveste priser. Hos oss kan du kjøpe høykvalitative sofabord billig. Bestill ditt nye stuebord på nettet og få det meste ut av stuen din!

Det er meningen at din avslapping skal være så bekvem som mulig. Det er din tid på dagen og da skal det være enkelt å koble bort alt annet. Hvil føttene på ditt sofabord når du slapper av alene, eller dekk salongbordet med noe godt å drikke og spise når du vil hygge deg sammen med dine nære og kjære. Et sofabords plassering i forhold til TV-en og sofaen er viktig. Møbelet bør ikke være for lavt eller for høyt, og det skal stå nært – slik at det er lett å nå møbelet uten noen større anstrenging. Vi på Trademax vil gjøre det bekvemt for deg, din familie og dine venner, derfor har vi samlet et bredt utvalg av sofabord i eik, glass og valnøtt. Et salongbord i valnøtt er populært og blir et elegant innslag i rommet. 

Hos oss finner du garantert et stuebord som smidig smelter inn med din øvrige innredning, og som gir deg og dine gjester en bekvem følelse som gjør det koselig å tilbringe tid i hjemmet. Velg mellom ulike materialer, farger og nyanser i sortimentet. Du finner også sofabord i ulike former, alt fra ovale og firkantede til runde. Alt for at du skal kunne finne et produkt som passer i din innredning. Mangler du idéer på hvordan du skal innrede stuen din kan du alltid få inspirasjon på vår hjemmeside.

Når du har bestemt deg for et sofabord så kjøper du det bekvemt og enkelt online hos Trademax. Vi synes at det skal være billig å handle møbler på nett, derfor har vi hoppet over mellomleddene og har nøye valgt ut produkter hos våre leverandører som er både trendy og kvalitative, men som samtidig er meget prisgunstige. Du bestiller enkelt og greit på nettet og vi leverer varene hjem til deg. Bor du i leilighet og vil ha hjelp med oppbæring kan du legge til denne ekstra servicen i kassa før du sluttfører ditt kjøp.

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Form
Funksjon
Stil
Type
Pris
Utseende